BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hl2 turkiyede cıktımı acaba arkadaslar almıs setup dos yası yeribe cddeb rar yapıyomus sizce bu cıkmıs halimidir yoksa beta felanmımıdı yardımcı olursanız sevinirim bende alcam yoksa[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 orjinal diyorsan çıkmadı kopya diyorsan çıkmıştır... :hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu kopyaların orjinalinden farkı olurmu cunku hatılıyorum bir bu csnin betasını hakikisi diye dolasıyodu :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kopyası çıktı dün kadıköyde gördüm hatta satan amcalar oynuodu 4cd[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bizim burdaki kopya 3 cd ama multiplayer oyamak için orjinalini alman gerekiyor.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 beşiktaşta satılıo 3 cdlik bi Half life2 ... aldım oynuyorumvalla gayet güzel eğlenceli bug fln yok beta diil yani... ama oyunda multiplayer diye bi bölüm yok!!? o konuda bi bilgisi olan varmı?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 oyunda direk multiplayer yok zaten ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bende 3cd olarak arkadasta gordum ama dedi rara felan oluyo diyince inanmadım pek ;)[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar