facundo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 mpeg i dvix nasıl yapa bilirim mpg dıl dıkatınızı ckerım cok porgram denedım ama mpeg ı destek vermıyor bana yardımcı olurmusunuz interneten nerde bulacamı yazarsanız sevınıırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 www.inndir.com'a bi bak. birsürü bu işiçin çevirici program oldugunu biliyorum orda.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sorunda bir baska cinlik varmi bilmiyorum ama belki virtual dubda mpeg i divx e cevirme islevinin oldugunu es gectin evet son olarak save to avi diosun ama sonucta codeclerle o divx olmus oluyo umarim yardimci olabildim[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 abi acmıo kı dosyayı mgep olmaz dıoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar