Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Kupasını kim alır ?

uncla

Öne çıkan mesajlar

bu topicten sonra şunlarıda aç inter totoyu kim alır kbaşbakanlık,türkiye ligi kupasıın kim alır,FA cupı kim alır,türkiye kupasını kim alır gibi..italya ligi cupası,almanya ligi kupası gibi..de olabilir :)

ama uefayı kim alır hiç bi fikrim yok,Fener eufaya giderse Fener alır.:)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 23 Kasım 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kobe şunları hatırlıyormusun.

Geçen sene Beşiktaş ŞL ye katılmadan önce EN KÖTÜ ihtimal çeyrek final diyordu kolay bir gruptan çıkmayı başaramadı. Uefa ya gitti. Sinan engin hemen acıklama yaptı. En kötü ihtimalle finale kalmayı düşünüyoruz. Daha ilk maçta elendi.
Sonuç : Hüsran

FB bu sene katılırken 2005 ŞL finalı için şunları söylüyordu

2005 ŞL finali : fenerbahçe - ???

Sonuç : Hüsran

fener UEFA da iş yapamaz. Fenerden kat kat daha iyi takımlar var.

Alkmaar, Schalke, Stuttgart feneri ezer geçer diyorum.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN.
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

yawaş ezsin deli o sölediğin takımların hiç biri feneri yenemez.Ama newcastle ı bilmem.Fener uefaya giderse kupayı almadan dönmez.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sosyal ağlarda paylaş

kobe
bak

fifa 97 oynamisindir
cubuklar vardi
attack
defense
midfield falan

simdi milan 10 cubuksa
fenerbahce 4-5 cubuk
atiyorum newcastle 7 cubuk

yani
fener kotu bir takim
yani
fener uefa ya kalsa bile 1 tur gecer en fazla, sonrada 3-4 gol yiyerek evine doner

rekabet sansi yok fenerbahce nin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 23 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
yawaş ezsin deli o sölediğin takımların hiç biri feneri yenemez.Ama newcastle ı bilmem.Fener uefaya giderse kupayı almadan dönmez.

Mesajını tekrar okurmusun. Alkmaar, schalke ve stuttgart newcastle dan daha iyi takımlar.

Nukem daha tam oturmamış bir chelsea, aynı şekilde istikrarsız bir lazio, ve sizden daha zayıf olan prag. Gerçeği kabullenelim.

2 sene öncede galatasaray kolay bir gruptan cıkamamıştı. Barca, moskova, ve club brugge vardı.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 23 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
kim diyodu onu bana kaynak gösterir misin ?

fenerbahce.org veya www.antu.com kaynağı istiyorum ama, ya da görüntülü materyal. şu forumda fenerbahçe kesin çıkar diyenlerin %90 ı beşiktaşlı galatasaraylıydı, bunu söyleme nedenleri de "ohaa yuuuh bu gruptan bile çıkamadınız mı" demekti :)

Ömer çavuşoğlu ve Star tv yorumcuları.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Ruby_DraGon Fener şu gruba düşseydi ne olurdu biliyormusun?

Milan ( İtalyada 6, Kadikoyde 5)
Barcelona ( İspanyada 7 + fenerin defans oyuncuları futbolu bırakırdı muhtemelen, kadikoyde 5)
Celtic ( iskoçyada 3, kadikoyde 2)
Fenerbahçe ( Artık ne kadar atarsa)

Sonuç = Fenerbahçe = 0 puanla ŞL ye veda etti. Rekorlarına rekor ekledi.[signature][hline]Şükrü demiş ki:
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Şevşenkonun fener defansına ne yaptığı ortada. Lyon un forvetlerinin desen öyle. Rooney genç yaşta yıldız oldu. ne olucaktı. Fener ronaldinho,eto,deco yu tınlamazdı dimi? Yada şevşenko, kaka, fıs gelirdi?[signature][hline]Şükrü demiş ki:
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...