uncla Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 CL'den sonra bu topicte olmalı yani :D benim favorim Stuttgart[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 23 Kasım 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 AZ ALkmaar[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bu topicten sonra şunlarıda aç inter totoyu kim alır kbaşbakanlık,türkiye ligi kupasıın kim alır,FA cupı kim alır,türkiye kupasını kim alır gibi..italya ligi cupası,almanya ligi kupası gibi..de olabilir :) ama uefayı kim alır hiç bi fikrim yok,Fener eufaya giderse Fener alır.:)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. [Bu mesaj -Kobe- tarafından 23 Kasım 2004 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Kobe şunları hatırlıyormusun. Geçen sene Beşiktaş ŞL ye katılmadan önce EN KÖTÜ ihtimal çeyrek final diyordu kolay bir gruptan çıkmayı başaramadı. Uefa ya gitti. Sinan engin hemen acıklama yaptı. En kötü ihtimalle finale kalmayı düşünüyoruz. Daha ilk maçta elendi. Sonuç : Hüsran FB bu sene katılırken 2005 ŞL finalı için şunları söylüyordu 2005 ŞL finali : fenerbahçe - ??? Sonuç : Hüsran fener UEFA da iş yapamaz. Fenerden kat kat daha iyi takımlar var. Alkmaar, Schalke, Stuttgart feneri ezer geçer diyorum.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 elbette beşiktaş alır başka bi ihtimal yok[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 NEWCASTLE UTD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 yawaş ezsin deli o sölediğin takımların hiç biri feneri yenemez.Ama newcastle ı bilmem.Fener uefaya giderse kupayı almadan dönmez.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 diyosun[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kobe bak fifa 97 oynamisindir cubuklar vardi attack defense midfield falan simdi milan 10 cubuksa fenerbahce 4-5 cubuk atiyorum newcastle 7 cubuk yani fener kotu bir takim yani fener uefa ya kalsa bile 1 tur gecer en fazla, sonrada 3-4 gol yiyerek evine doner rekabet sansi yok fenerbahce nin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: -Kobe-, 23 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: yawaş ezsin deli o sölediğin takımların hiç biri feneri yenemez.Ama newcastle ı bilmem.Fener uefaya giderse kupayı almadan dönmez. Mesajını tekrar okurmusun. Alkmaar, schalke ve stuttgart newcastle dan daha iyi takımlar. Nukem daha tam oturmamış bir chelsea, aynı şekilde istikrarsız bir lazio, ve sizden daha zayıf olan prag. Gerçeği kabullenelim. 2 sene öncede galatasaray kolay bir gruptan cıkamamıştı. Barca, moskova, ve club brugge vardı.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Kobe fıfa 97 oynamadıysan bu farkı anlaman zor. cunku 2003, 2004 ve 2005 te bırak 4-5 cubugu adınız bile yok.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 geçen seneden bahsetçeksek şanstan da bahsetmek gerek :) hem clden hem uefadan son saniyede yenilen gollerle elendik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 geçenlerdede tuncay'ın demecini okudum 2007'de CL'de final oynayacaklarmış :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben alırım[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Alırlar.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Newcastle alır heralde kupayı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Newcastle dan daha iyi takımlar var. Daha ŞL den gelicek takımlarda olucak.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Gazetelerde bunlar cıkıyordu. Kuralar cekildikten 5 dakka sonra herkes bu gruptan kesin cıktık dıyordu. Hatta 2. olmak başarı değil Fener bu gruptan 1. çıkmalı, çıkar diyorlardı.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Fenerın grup ıcın herkes daha kotusu olamaz fln dıyodu nerden cıkardınız 1. çıkar olayını[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: fizban, 23 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: kim diyodu onu bana kaynak gösterir misin ? fenerbahce.org veya www.antu.com kaynağı istiyorum ama, ya da görüntülü materyal. şu forumda fenerbahçe kesin çıkar diyenlerin %90 ı beşiktaşlı galatasaraylıydı, bunu söyleme nedenleri de "ohaa yuuuh bu gruptan bile çıkamadınız mı" demekti :) Ömer çavuşoğlu ve Star tv yorumcuları.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ruby_DraGon Fener şu gruba düşseydi ne olurdu biliyormusun? Milan ( İtalyada 6, Kadikoyde 5) Barcelona ( İspanyada 7 + fenerin defans oyuncuları futbolu bırakırdı muhtemelen, kadikoyde 5) Celtic ( iskoçyada 3, kadikoyde 2) Fenerbahçe ( Artık ne kadar atarsa) Sonuç = Fenerbahçe = 0 puanla ŞL ye veda etti. Rekorlarına rekor ekledi.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 halamin testisleri olsa amcam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ne alakası var. ??????? Fener bayrağı koymanıza gerek yok sizin. Anlamak zor değil.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Şevşenkonun fener defansına ne yaptığı ortada. Lyon un forvetlerinin desen öyle. Rooney genç yaşta yıldız oldu. ne olucaktı. Fener ronaldinho,eto,deco yu tınlamazdı dimi? Yada şevşenko, kaka, fıs gelirdi?[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 olmayacak duaya amin diyorsun ondan diyorum,oyle bi grup gelsin bakariz kac yiyecegimize biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar