LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Tatooinede Imperial gücünü temsilen bir Türk PA'sı kurulmuştur. Kurucu üyeler Sul(ben),Yaemun, Coor, Eucau, BBertan ve Kaisha, Diger kardes Türk IMP Guildlerine, ve Imperial oynayan Türklere duyrulur..:) Guild ile ilgili daha detayli yazilar post etcem..:)[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Başarılar...[signature][hline]Revhas of Eclipse (R.I.P) Master Rifleman - Master Swordsman - Fencer Imperial Colonel Satto of Eclipse (R.I.P) Master Doctor - Master Politician - Artisan Mayor of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oh oh ne güzel..başarılar[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 tatooinede olması çok hoşuma gitti :) başarılar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ilk mesajımı düzelteyim: Kurucu üyeler ve konsey: Sul,Yaemun,Coor,Eucau,Bbertan, Guilde katilmak isteyenler, yukardaki isimlere mail veya /tell gönderebilirler. Su an sehrimiz yok ancak kalabalıklaştıkça Tatooinede Sehir kurma planlarimiz var.[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 pek guzel tabii, hayirli olsun. ama tato'da yer kalmadi, kurulabilecek max. sehir sayisina ulasti.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende onu sölicektim :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bence şehir kurmayın zaten, bir yer altı organizasyonu haline gelin mesela. Ne bileyim tüm üyleriniz belirli questleri tamamlaması zorunlu olsun, bunun için oyunda belirli bir amaç edinin. yada mesela, Jabba'nın yardımcıları olun ondan sürekli quest alın yada olmayın ona savaş açın. Asiler dışında bir favori düşman belirleyin mesela, yada..aklınıza ne gelirse. Oyunda görüşmek üzere İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 parali asker olun para karsiligi raid lere gidin hehe. en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 dethatt +1 :) başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şimdilik sehir kurma gibi bi planimiz yok...Ama ilerde başka bi gezegende neden olmsain. Amacimiz tamamen PvP ve oyunlardaki questleri tamamlamak...:) Kesinlike Takim oyunu kurmak, ve bir topluluk olarak hareket etmek isteğimiz..[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Başarılar [Bu mesaj Dragonfire tarafından 28 Ağustos 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Başarılar, umarım istediğinizi elde eder ve yarı yolda bırakılmazsınız... Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Burada kimsenin kimseye laf sokustrumasina gerek yok Unholy, Burada kışkırtmalara alet olmam Dedin ki :"Saygılarımla" Böyle bir oluşuma saygın olsa üstü kapaklı ve imalı sözler kullanmazdın. [Bu mesaj LordSul tarafından 28 Ağustos 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 şehir zaten çokta gerekli bi şey değil.ve bu saatten sonra kurcağınız şehir birax hayalet şehir olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Öncelikle saldırgan tavrını algılayamadım. Bir eleştiri içeriyorsa ki içermiyor, bunlar senin üzerine yönlendirilmemiştir. Gereksiz bir hiddetlenme ve celallenme yapıyorsun 'Sul'... Kimsenin kimseyi kışkırtmaya çalıştığı yok. Özellikle benim gibi direk konuşan biri için üstü kapalı konuşmaya hiç gerek yok... Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Burada bi yanlış anlaşılma olduysa senin yarı yolda brakılma ile ilgili sözlerinden kaynaklanmıştır. Bu sözlerin, sende takedir edersin ki, benim geçenlerde R.I.P'den ayrılıp yeni bir PA kuruluşunda bulunmama yöneldiği kanısına varabilirsin. Sanki benim R.I.P'i yarı yolda braktığımı ima eder gibi bir anlam çıkardım senin o mesajında. Yanlış anladıysam affola ama kesinlikle yanlış anlamaya açık bir mesaj olduğunu kabul edersin heralde.[signature][hline]SUL Weaponsmith -LOD- [Bu mesaj LordSul tarafından 29 Ağustos 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Orda bi eucau gördüm sanki :D hepinize başarılar arkadaslar..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar