standard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 alchemist olanlara soruyorum, auction house'larda potion satarken zorlanıyorum, bana ideal bir minor health potion ve herhangi bir elixir fiyatı söyleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 her serverda değişir. satanların kaça sattıklarına bakmalısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
standard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sorun şu ki daha oyun yeni olduğu için ekonomi pek oturmamış durumda ve AH'de herkes farklı bir fiyata satıyor, bunu oturtturabilmiş biri var mı diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Oraya iksir almaya gelecek olan adamlar karakteri oturmuş adamlar olur serverın başında ihtiyacın olan minor healing değil lesser healing potiondır minorları satma kasanda dursun yeterince skill puanın olduğunda onları lessera çevirebilirsin briarthorn gerekecek tabi ama onlarıda bulmaya başlıyorsun level arttıkça . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bence ilk lvl 20 kımse potion almaz arkadası vermedıgı sürece yanı kasma ama alchemist sp kas ilerde saglam potionlar yapılıyor o zaman rahat satarsın AH genelde ınsanlar armor weapon yada zor bulunan reserve ler ıcın gelıyor ha ama elden satarsın kanala yaz kim artık x? ise satıyorum filan de birde yanında shift+item yaptınmı çiçek :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 30 Kasım 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 healing , mana potiondan para kazanamazsın. hatta skillin 150-160 olana kadar pek kazanamazsin hehe. sana tavsiye 5x switfness potion 1.25 / 1.50 (start / buyout) 5x Free Action Potion 1.25/1.50 5x Elixir of Greater Defence 1.25 / 1.50 20x Briarthorn 1g 5x Water Breathing potion 1.25/1.50 kolay gelsin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Ben elixir defense potionlari 1s-2s'dan cok rahat satiyorum..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eğer o elixir defense potları minor değilse onları betada 40s a satıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 AH çok büyük bir saçmalık bence oyunda hiç bir zaman 'ekonomi' diye bişey olmadi olmiyacak diğer oyunlara bi gidip bakarsanız raw materyallerin ve item partlarin her zaman bir değerinin olması , piyasayı insanların belirlemesine bağlıydı yani bir önemleri vardı bulması zor olurdu falan burda öyle birşey yok trade in güzelliği iki insan arasında geçip pazarlıkla fiyat belirleyip satilmasiydi e böylece akşama kadar oturup pazarlıkla ucuz itemlar alip pahalidan satabiliyordun vesaire burda kimse kimseyle muhattap değil gidip AH den alip geçiyosun ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 güzel güzel istersen elden de satabılıyorsun ben zamanında cok elden ıtemler sattım ya siz yeteneksızsınız ya ben cok iyi itemler satıyorum -,-[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar