faki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yok böyle bisi oyuna girdim 2 saat boyunca client crashle debelleştim, sonra forumlara yazdım dev. lerden biri profile dosyani sil tekrar gir de yaptim düzeldi, nese oyuna girdik kasıyorum bi yerden geçerken çat diye render oldu iki duvar arasinda kaldim, unstickl çalişmiyor hiç bi halt çalışmıyor. alt+tab yaptim customer service e giridm böle böle dedim, sen oyun içinden biriyle görüşmen lazım dedi, yok dedim o çok uzun sürer dedim, yok onlar hallederdedi, sen bi ticket at dedi. Nese girdik, açtık ticket yaratmak için önce search yapmak lazım, unstick yazdim searche bastim yarim saattir hala search yapiyor..... Bari bug bildirimden atam dedim ordan attim, bir saattir ilgilenen yok. 4 saattir oyundayim ve sadece yarim saat oynayabildim. Kafayı yedim.. offf. İMDAK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 vehicle i cagirabiliyorsan cagir ve ustune bin o sekilde gitmeye calis buyuk ihtimal gidersin. yada 30dk logout ol tekrar oyuna gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 lol ben bi kere dathomir de ki havadan giden köprüde kalmıştım.. köprünün ortasında ileri yürüyemiyodum. daha sora çareyi beni öldürmekte bulmuştuk.. öldürülmekte güzel bi çare olabiliyo bazen[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 of ben de dathomir'de dolanirken mind disease yemistim de, yaklasik 1500 disease olmustu. tkm degildim, doctor yoktu. sonra mind buff bitince dimdizlak kaldim. motorla giderken birden kendimi yerde, ölü ve -500 mind ile buldum. ayaga kalkamiyordum. en sonunda ticket attim, derdimi anlattim, gittim. icerde tv izlerken ayaklandirmislar. yarim saat falan surmustur.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 -500 mind olması hakaten bug ama. normalde zehir senin buffsız pool undan daha çok wound vermior :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bilmem kimi çölde kutup ayusu mu ne kovalıyodu hani bizimki de o hesap adım atamıyo gariban.. Yanlız bu günki Robot tribinden sonra gülmiycem dedim hakkaten..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar