Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 128mb gf4mx440 ekran kartımda çalışmadı, ezik soe satıyorum oyunu 60 milyon daha 29 gün beleş subs war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ehe soe mi sux o ekran kartı mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Abi o ekran kartına bahane bularak satıyosan yanlış yapıyosun ben onu 2 yıl önce kullanıyodum,değiştirme şansın varsa değiştir ekran kartını yine dene bence.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bilgisayarın ram 512 değilse en az, onu da arttırmalısın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 doğru işlemci önemli falan ama en önemlisi ram ve ekran kartı. al güzel bi geforce ol kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Millet oyunu birakmaya baslamis bile cik cik :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Yenerk85, 25 Kasım 2004 16:45 tarihinde demiş ki: ezik soe ahah :)[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 laptopta olmadı mersinden istanbula desktop taşıdım beşiktaşa gittim oyunu aldım daha da olmadı 12 saat patch yaptım insan delleniyo tabi bi noktada :) artık wow oynicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 wowa taqam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 1gb ram 256 mb wınfast geforce fx ekran kartımda oyunu hıgh qualıty de calıstırdıgımda bellı bı oynama suresınden sora baya kasılmalar baslıyor. performance da oynarsam sorun olmuyor ama guneşin, crusader ımın zırhında parlayışını görmedikten sonra ne oynayacam yaw:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Sethlor, 25 Kasım 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Millet oyunu birakmaya baslamis bile cik cik :p iyide adam daha oyuna başlayamamış bile.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Normal SWG var veteran Accountlu istersen takas edebiliriz ilgilenirsen tabii ... Malum jtls e geçince gezegen kadar gemi verceklermiş bu acc a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 swg,coh,l2 var elimde dusunursen ozel mesaj at.[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar