Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Beklerdim ya hani seni? Hani o karlı garajın ağzında Otobus değil sanki bir bahar meltemi getirirdi Seni. Yavaşça inerdin merdivenlerden.. Şimdi bekliyorum yine Ama o karlı garaj oldu virane Kimseler uğramaz artık o ağızlara Gelmez geçmez o meltemler burdan.. Duydumki sabah ölmüşüm.. İşittiğimde suskundum gördüğümde düşüncesiz Pervasızca dolandım cenazemdeki kalabalık icinde Herkes ağlamaklı ama..Sen yoktun yine Duydumki bir kuru çiçek Birde taziyeye değer biçmişsin Sevginide o cicekte eritmişsin Kopmuş korlar bedeninden serilmiş toprağıma.. Soruyorlar niye öldü diye? Ailedekiler cevaplıyor beklemekten diye.. Herkes tekrar susuyor Sessizliğin seranadı bile ağlamakli bir Sen taştansın.. Bak yine bekliyorum.. Ah gülüm sakın yanlış anlama O badem gözlerinde uyanmasın köle taciri havan.. Bu sefer umudu bekliyorum.. Toparlanmışsam Senin icin değil Atıyorsa kalbim sargılar sıkıysa Senin icin değil.. Nefesim tekrar alıyorsa beni avcuna Hiçbiri Senin icin değil.. Öğrendim artık Senin Maskelerini! Öğrendim artık Senin savaşında sözlerin geçtiğini Aldanmam düşmem o akrep tuzağına İnmem o hain gözlerindeki pusuya Artık bir aslanın bedeni Bir kurt un kendi bilirliği Bir Kedinin canlılığı Bir çakalın kıvraklığı Doğuyor bir çiçek gibi içimde.. Beklerdim diyorum artık beklemiyorum Dizdim yollara bombalar Her düştüğünde daha da patlayacaklar icinde.. Ama dönüşe baktığında Sana tek hediyem Asillikten uzak arkama sapladığın hançer Basit bir bez parçası bırakıcağım.. Neden diye sorucak olduğunda Söyleyecek rüzgar sana Sen ettin Sen buldun.. Sunacak sana seçenek Hayat Bana bıraktığın uçurum mu? Bana sapladığın hançer mi? Bakıcaksın yine o akrep zehri gözlerinle Ama inanmayacak bu sefer rüzgar nede meltem Tekrarlıyıcak soruyu! Uçurum mu Hançer mi? İşte ozaman gri tenden uzak gözler Sırıtıcak bir Kurt asilliğinde Aşağıya düşüşünü izleyecek sukunetle.. Geliceğim o aşağılara Parçalanmaktan beter olan anılarına basarak Suzulucegım o kara kanının ustunden Inecegım yanına ışıkla ve umutla Elını uzattıgında bakıcagım boş boş Senın benı ıterkenın aynısı Hatırlayacaksın ozaman geçmişi Bakıcaksın yanındaki gümüş keskiye Bu sefer sen saplayacaksın kendıne Ne ağlamaklı gozlerım nede şefkatlı kalbım bakıcak sana Sadece fısıldayacağım kulağına ''Eden bulur gülüm'' Bırakıcağım seni ne dolunayın umuduna Nede Gunesın huzuruna Kopkoyu zındanlardan uzak Bu ayrık ucurumda Cıkıcagım bana kurdugun o pusuların ıcınden Haykırıcagım yenıden! ''Güçlüyüm ve yürümeye devam ediyorum Hayatta!!!'' ''Ayağa kalkar genç.Etrafına bakınır kıza ait ne varsa bir disket e koyar.Diğer disketlerin arasına disketi koyar kulaklığını takar ve evden dışarı cıkarken gülümser yeniden doğuma''[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar