Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ya ben oyunda daha 28 lvl ım ama nasıl pwp yapılcaını anlamadım bırı yazarsa sevınıım[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Diez/Ares 1 e gireceksin.Moradon şehrinden Colony Zone'a gideceksin.National Pointin şu an 100.Yani 2 kere ölme şansın var.2' den fazla ölürsen exp kaybetmeye başlayacaksın. Sen git iki kez öl zaten yetecek sana. Ne zaman pvp' nin başladığını anlayacaksın. lvl 50+ olmak lazım. Ya aslında konuşmaya gerek yok.İki kere instant yeyince anlarsın :D (Ama acayip gaz veriyor o ölmeler :-PŞahsen denedim.)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Saol :D cok aydınlatıcı ve acıklayıcı oldu:p[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Buzi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: DraculaVigorous, 29 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Sen git iki kez öl zaten yetecek sana. hahaa :D Abyss de biraz antreman yap :) Abyss e nasıl gidilecegi forumda olması gerek. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 29 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Buzkirpisi, 29 Kasım 2004 23:23 tarihinde demiş ki: hahaa :D Abyss de biraz antreman yap :) Abyss e nasıl gidilecegi forumda olması gerek. Abiciğim bu antremanla felan değil levelle olacak iş.Yani lvl 35 charın bufflı 700-800 hp si ile lvl 55 charın hp'sini ve damageını karşılaştırabilir misin sen alla için söyle bana :D Abyys Dungeon'ı da biliyorum zaten. Bilmeyenler için de yazalım hemen: Oyuncular tarafından öldürüldüğünde national point yada exp kaybedilmeyen tek yer sanırım (Başka yer var mı böyle güzel nimetli bilmiyorum ama neyse :D).[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar