toggiee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ya arkadaslar msn 7.0 yukledim ilk basta hersey normaldi sonra arkadasta handwriting olayını gordum. Onu yüklemek için sildim 6.2 yukledim 7 ile uyumlu olmadıgı için sonra 6.2 uzerine 7 yukleyince handwriting 7 de de calısır oldu. hersey normal gibiydi ama simdi listemdekilerin nick leri gozukmuyo sadece mailleri gozukuyo. belki de ayarı falan vardır diye dusundum ama bulamadım. 7.0 ı sildim 6.2 yukledim duzelmedi. ne yapıcam biri bişeyler soyleyebilirse cok sewinirim.[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 contacts>manage contacts>view contacts by>display name[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Eywallah ya nasıl tşk edeyim :)[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar