Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Merhabalar elimde Kingston marka 256mb ddr 333 mhz'lik bi ram var. Şimdi ben bunu satıp 2*256 mb 400mhz 2 adet ram[marka farketmez,oemde olabilir] yada 512mb ddr 400 mhz ram almayı düşünüyorum. İlgilenen varsa takasta yapabiliriz. Ankara içi olursa memnun olurum teşekkürler..[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben alabilirim 30$ gibi bi fiyata.kargo benden[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kingston hocam 37-38 $ a zaten bilgisayarcılar falan alıyo yani. 30 $ + kargo margo uğraş çıkıyo yani.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dorsia +1 yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 E ozaman ben bedavadan vereyim ramleri. başka ram'im yok zaten 512 mb almak için satıyorum. 38 $'a bilgisayarcıya versem üstüne +2$ ekleyip bitane alırım. 30 $ 'a satsam 10 $ eklemek zorundayım.bana 10 $ verin desem vermezsiniz dimi :D vermezsiniz tabi.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 şaka şaka. sen en karlı olana sat. bide kargo 3$ tutar ben bulurum burlardan biyerden. iyişanslar.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eyvallah :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar