Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 eski konulari inceledim, kadikoy de ansalon disinda oneri yapilan bir yer bulamadim, ki zaten orayi da tarif edilen yerde bulamadim. bugune kadar amazon dan siparisle bu tur dvd leri temin ediyordum, ama eger istanbulda bunlari alabilecegim bir yer varsa cok daha iyi olur. Orjinal DVD kopya DVD ya da netten cekilmis divx hallerini CD olarak satan herhangibi bir yer var mi bu tur mangalari? Evangelion serisini satin almak istiyorum ve orjinal DVD olarak olmasi oncelikli tercihim. ama diger alternatiflerinde satildigi yerleri ogrenmek istiyorum. yani bu tur orjinal&kopya her tur materyalin satildigi yerle ilgileniyorum. eger bu tur bir yer tavsiye edebilen yoksa 150 dolar amazon da dogru hatirliyorsam tum set, ama shipment suresi ve masrafi biraz sorun yaratiyor, askerligime cok az zaman kaldida. [Bu mesaj Namessar tarafından 02 Kasım 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ansalon: Rexe git sinama kapısını karşına al sağdan cafeler sokağına giden yere doğru koyul finale gelmeden solunda.Eski dominos pizzanın yanı Ama burda divx satılmıyor görüntü kaliteleri okadar güzel değil. Tılsımda aradıgın herşeyi bulabiliyorsun arşivleri çok geniş tılsımın yeride aşağıdan bahariyeye giriyorsun soldan ilk sokağa sapıyorsun dümdüz ilerle sağ tarafında kalıyor[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 özel mesaj attım konuşalım:)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 amazon.com 127 dolar. shippingle falan toplam 215 milyon tl.ye geliyo[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar