xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selamlar arkadaslar, Haziranin 2. haftasinda 3 gunlugune gidip gelecem Ingiltereye. Calismiyorum Askerligim 1 yil tecilli Acikogretimde okuyorum Normal 4 yillik da bitirdim Konferans kaydimi yaptim ticketimi print ettim. Bana Ingiltere icin vizeye basvurmadan tavsiyeleriniz neler acaba? Is vizesine basvuracam sanirim konferans oldugu icin. Ayrica kafamdaki soru isaretleri: [list] [*] Askerlik tecil ve acikogretim ogrenci belgemi ingilizceye cevireyim mi? Noter tastigi de gerekir mi yoksa sadece yeminli tercuman yeterli midir ki? [*] Bitirdigim 4 yilligin diplomasini da yollayayim mi? (konferansla alakali diye) [*] Banka hesap dokumleri alacam, hesabimda en az ne kadar para olmasi gerekir? [*] Otel rezervasyonunu yaptiracagim, ucak biletini de vize cikmadan alayim mi? [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 öncelikle gezdim tozdum mu ne var oraya aç. çalışmıyosan iş vizesine başvurma. iş vizesi dediğin work permit gibi bir şeydir. geri kalan her şey sitede yazar kesin. gerçi bu da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 diplomayı kesin bas. diğerlerini ingilizceye çevirtmene gerek yok. bide ev araba falan bişeyin tapusu gibi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Oski said: öncelikle gezdim tozdum mu ne var oraya aç. çalışmıyosan iş vizesine başvurma. iş vizesi dediğin work permit gibi bir şeydir. geri kalan her şey sitede yazar kesin. gerçi bu da yazar. is vizesi derken work permit degil de business application gibi bir secenek var ondan bahsettim hani gelme nedenin ne, turist olarak degil konferans icin anlaminda. Finklorpeyniri said: diplomayı kesin bas. diğerlerini ingilizceye çevirtmene gerek yok. bide ev araba falan bişeyin tapusu gibi iyi olur Uzerime bise yok iste ya. Annemin babamin uzerine var koyayim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ha öyle bişey varsa yardır tabi. legit mi emin ol yannız gittiğin konferans falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 evet koy direk. annenin babanın farketmez. ben dedemin bahçelerini göstermiştim mesela annem üşendiği için herhangi bir belge vermeye bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Oski said: ha öyle bişey varsa yardır tabi. legit mi emin ol yannız gittiğin konferans falan. Yani legit dedigin EventBrite.com'dan Ingilizce ticket aldim bir tane, ciktisini aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bi google'la eventbrite'ı. kesin senden önce biri vize başvurusunda bulunmuştur burdan bilet alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ucak - Otel rezervasyonunu koy mutlaka. Bir de ne kadar erken basvurursan o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 fixmen said: Ucak - Otel rezervasyonunu koy mutlaka. Bir de ne kadar erken basvurursan o kadar iyidir. Ama konsolosluk sitesinde basvurunuz cikana kadar plan yapmayin diyor yaw... Hani bilet almayim sadece rezervasyon mu yaptirayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar