bck Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.dunya.com/mobi/news_detail.php?id=191823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Özel sektör napmış öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yakında patlarız savaşla karışık kriz tadından yenmez sefaletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Aslında olay ne kadar çok borçlu olduğun değil, ödemeler dengesini tutturabiliyor olmandır. Yani 1 zilbiyon dolar borcun vardır ama 2 zibilyon dolar da alacağın vardır ve hem borç hem de alacak ile büyümeyi sürdürebiliyorsundur. Bizdeki durumu tam bilmediğim için yorum yapamayacağım. Ayrıca 5 milyar USD borç vermişiz falan. Artık bizim dış borç için alacağın temliği yapar, "obama abi sana benim borç var ya, ben onu zimbaweli mustafaya verdim ondan alırsın" deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar