26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bilgisayarı açarken "del" e basıp bios'a girebiliyorum. ama daha sonra fasttreak bişey bişey "no bios found" diye hata veriyor. bu nedir? ayrıca internetten benim driverlarımla ilgili bios versyonunu çektim, .ami uzantılı bir dosya. bunu nasıl kurabilirim?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şöle .ami nin yanında birde dos ortamında çalışan bir dosya daha gelmesi lazım bunu başka bir bilgisayarda çalıştır çalıştıgı anda senden bir disket istiyor disketi taktıgında kendisi oto olarak formatlıyıp içine gerekli dosyaları atıyor sende bilgisayarını flopy boot yaparak açtıgında yükleme işlemlerine geçebiliyorsun sanırım senşn indirdigin dosya eksin burda bios markanı veya anakart modelini yazarsan sana adresi verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bios markasını bilmiyorum. nereden öğrenebilirim? anakartım asus k8v[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bak asus bordun var deert yapıyorsun asus cd ni tak içinde utulity bölümünde Asus Liv update adlı bir program var ismi böle idi sanırım yalnışım varsa arkadaşlar düzeltsin bunu yükle bios ve driver updatelerini oto olarak yapabilirsin bios markana felan gerek yok yani kendisi direk buluyor ve yüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 asus update programını yükledim fakat update yapamıyorum. neden bilmiyorum. 3 tane site var upload için seçebileceğim. 3'ünde de olmuyor... bilen var mı bi sırrını? edit => ok yarım saatlik bi uğraştan sonra oluyor sanırım.[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm [Bu mesaj 26ee140 tarafından 29 Kasım 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 windows a girmeden bios yüklemem mümkün mü flash la fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 @alperozg Esas yontem bios uzerindendir zaten, kullanici dostu olmasi amaciyla artik win uzerinden de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 peki nasıl yapıcam bunu saatlerdir uğraşıyorum beceremedim, güncel bios dosyasını da indirdim .bin uzantılı ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Anakart ureticinin sitesinde instructionlar olmasi lazim, her firma farkli bir yontem kullanabiliyor. Eski yontemlerden biri baslangic disketi ile boot edip bios kurulum arayuzunu cagirmak. Simdi cogu bios acilis ekraninda kendi bios arayuzunu cagirabiliyor floppy diye bisey kalmadigi icin. ayni sekilde cd ye de yazabilirsin. isabetli bilgi icin anakart ureticinin sitesinden ilgili bios updt sayfasini ve yonergeleri oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 problem şu şekilde başladı aslında: http://forum.paticik.com/read.php?6,3896713,3896844#msg-3896844 saol, şimdi asus un sitesinden anakart manuallerini okucam bakalım inş bişey çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bi guide buldum 40-41 sayfalarında anlatıyor: tek floppy diskim war diğerinden çıkardım buna taktım zar zor 1 disket buldum komşudan şimdi yapmayı deniycem pdf bu: http://dlsvr.asus.com/pub/ASUS/mb/socket939/A8N-SLI/e2068_a8n-sli.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Manuel inde yazmiyor bisey, update yontemleri burada yazilmis. Ama bildigim kadariyla bios acilir acilmaz alt tarafta optionlarin bi tanesinde ez flash tarzinda bi uygulama olmasi gerekiyor ki kontrol ettim az once bios a entegre flash tool var tum bioslarda asus un. Bi usb flash diske al en yeni bios unu, sonra bu tool u kullanarak isini gorebilirsin. ama dual bios gibi bi nimeti olmadigi icin asus un anakarti tepsi halinede getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 disket sürücüyle hallettim guide da olduğu şekilde, önce başlangıç idsketi oluştudum sonra update dosyası ve yazılımın exesini açtım, yükledi düzeldi direk açıldı windows formatlıkta bişey kalmadığı, hepinize teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar