malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadaşlar ilginç bir olay belki biliyorsunuzdur ama ben daha yeni keşfettim şimdi bende wepcam var artı olarakta tv kartım var ben televizyon izlerken arkadaşım bana wepcam daveti atıyor ok dedigim anda televizyon görüntüsü arkadaşa gidiyor :D fly marka tv kartı wepcam Mustek a300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 o her zaman olmuyor. değerini bil yani. düzelttikten sonra ben bir daha hiç yapamadım :-) harbi bug yani :p ama dorsia'nın dediği gibi msn in ayarlarından kamera ayarlarına girince düzeltebiliyorsun onu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 O olay zaten webcam yuklu olmasa bıle ortaya cıkıor tv kartlarını kamera olarak algılıor.. Sonra kabul edince istegi makine gocuor malum webcam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gocmuyo efenim ;) restart atiyo direk hehe (dun basima geldi)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aynı durum bende de var. avermedia 98 tv kartı var. msn'de webcam ile chat yapmaya çalıştığımda webcam olarak tv kartını görüyor ve tv kartındaki görüntüyü karşı tarafa yolluyor. tv kartını disable edersen aygıt yöneticisinden bu durumdan kurtulabiliyosun. onun dışında msn ayarlarında da görüntülü chatte kullanmak istediğin aygıt seçeneği var ama değiştiremiyosun. orası niye öyle bilmiyorum[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar