Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evde 3 kişi hub dan nete baglıyız 1 arkda sp2 kurulu bende sp2 kurulu 3. arkda sp2 yok msnden sp2 olan arka msnden dosya atim dedim 300kb dosya 1 sn de gitti woahh dedim 6mb dosya attım 2 sn de gitti o bana yolladı aynı sekil sonra sp2 olmayan arka attım ona netten yolluyo gibi yollamaya basladı o bana denedi aynı sekil sanırım sp2 nin firewall u ile ilgili bir olay bu , firewall 2 mizdede aktif ve ev içi ağı olarak görüyor iplerde aynı oldugundan, netten deil direk hubdan birbirimize yollamamızı sağlıyor süper ya evde ağda sorun vardı benim pc ye kimse baglanamıyordu dolayısıyla birimiz dierine film vb atıcaksa hdd yi söküp dier pc ye takıyoduk fln böle bomba oldu ehehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bak microsoft iyi bir is yapmis bu sefer :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sp2 yok bizde yinede oyle gonderiyor.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sp2 yok yine oyle gonderiyor? 2 nizdede mi yok veya birinizde var diğerinde mi yok? valla simdi sp2 olmayan ark da kurucak sonra denicem bakalım cidden olay orda mı?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende sp2 yok arkadasimda var gene ole gonderioruz..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 abi 300 ün üzeri deil yani anlatamadım normal agdan nası yollarsın o hızda gidiyo mesela 4mb lık mp3 yoluyom tıkladıgı gibi pc sinde ama sp2 olmayan arka yollarken 2-3kb la yolluyo nese arkın pc de hiçbi güncelleme yokmus sp1 in kileri kuruyom sonra sp2 yide yuklucez gece uzun ehehe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 [Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Kasım 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence problem MSN Client'i ile ilgili :) Ya da ne bileiym Firewall direk bir connection u önlüyorsa falan, belki MSN Client'i internette bir yere upload ediyordur ve sen de simültane şekilde ordan download ediyorsundur falan filan.. Yahoo nun da var böyle bişeyi.. SP2 ile alakası olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıcana neden normal netbios isimleri üzerinden falan göndermiyorsunuz ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: DynamicK, 28 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki: süper ya evde ağda sorun vardı benim pc ye kimse baglanamıyordu dolayısıyla birimiz dierine film vb atıcaksa hdd yi söküp dier pc ye takıyoduk fln böle bomba oldu ehehe :) bundan dolayı da nette biyere upload etmiyo mp3 leri yolladım arkadasa 50 tane mp3 attım bikaç sn içinde gitti hepsi dinliyor bi güzelde :) neyse msn ver. da farklı gerçi 3. arkadasla bi ayar cekince denicez yarına baay kasıcı bi ödev var onna urasıyos bu akşam olmucak bu iş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hiçbirimizde o dediğiniz şeylerden yok, msn üzerinden direk olarak 3gb lık DVD filmi 1 dakikaya yakın sürede alabiliyorum. Genellikle ethernet kartının hızına bakıyor bu gibi işler... 10/100mbps ler en iyileri...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hiçbirimizde o dediğiniz şeylerden yok, msn üzerinden direk olarak 3gb lık DVD filmi 1 dakikaya yakın sürede alabiliyorum. Genellikle ethernet kartının hızına bakıyor bu gibi işler... 10/100mbps ler en iyileri...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar