Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: çok iddialısın noyan. zaten hikayeyi de tamamen bana kaktırdın. hayat sana güzel valla B)- sen devam et giriş yaparım ben bi yerden ;D Çeto ya dün kulaklarını çınlattım hissettin mi akşam 9-11 arası =))
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: anlamadım :| gm'ledikten sonra bunlardan yapıştırdıktan sonra daha da kasabiliyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben oynarken yoktu bunlar. gerçi ben zaten nbl da oynadım da. iyiymiş
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 uo oynamamış bir paticik üyesi banlayın! edit: sphere'de kalmış paticik üyesi banlamayın sorun yok.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hacım, harbiden şöyle bir çınlama geldi ve gitmedi. hayırdır :)
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: ben oynarken yoktu bunlar. gerçi ben zaten nbl da oynadım da. iyiymiş ultimayı taş makas kağıt modunda oynamışşın çok üzüldüm. bir üçüncü dünya ülkesi olarak uo'muz bile sphere emülatörüydü popüler olarak. konuya geri dönersek hayat işte böyle power scrollar var. GM'ledikten sonra bi yapıştırıyorsun ekstradan skill cap falan açılıyor süper birşey değil mi ?
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 NaturalSpringWater said: uo oynamamış bir paticik üyesi banlayın! edit: sphere'de kalmış paticik üyesi banlamayın sorun yok. ama niye eziosunuz
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: hacım, harbiden şöyle bir çınlama geldi ve gitmedi. hayırdır :) güzel projeler üzerinde çalışıyorum Çeto dün yine döküman topluyordum sana vericem dökümanları sonra devrim yapıcaz birlikte ;)
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: NaturalSpringWater said: uo oynamamış bir paticik üyesi banlayın! edit: sphere'de kalmış paticik üyesi banlamayın sorun yok. ama niye eziosunuz çok tatlısın fıstık ezmesi gibi
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: NaturalSpringWater said: uo oynamamış bir paticik üyesi banlayın! edit: sphere'de kalmış paticik üyesi banlamayın sorun yok. ama niye eziosunuz paticikte böyle alışmış götte don durmaz misali bi tek sphere oynamış , popo kılları ağarınca runuo görmüş bir nesil vardır. bunlara runuo bir anda acaip geldiği için runuoyu sevmemişlerdir. ancak sevmemelerinde sorun yoktur, sorun sevmemekle beraber bok atmalarındadır böyle uo mu olur falan diye. runuo oynayan yetodur falan diye. ancak haberleri yoktur ki kendileri ortaokul sıralarında sphere oynarken osi çoktan runuo diye tabir edilen sistemle çalışmaktadır ve gayet de uo'yu süper hale getirmiş bir sistemdir. bütün bunları bir sphere aşığı olarak yazıyorum. sphere'in tadı apayrıdır çok güzeldir. gençliğimiz sphere'de geçmiştir. ama runuo da bambaşka müthiş bir deneyimdir. sphere'in o ilk insanların manuel olarak yaptığı özelliklerini çok güzel sistemlere oturtmuştur. bunu uzun uzun yazdım bir ihtimal onlardan olma şansın var. onlardansan suratına çarpsın. yazma sebebim bu.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 misal. Holy said: en güzeli sphere idi o ayrı. uo ile geç tanışıp direk runuo'da oynayan insanlar yeto zaten.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 OSI runuo ile çalışmıyor runuo emülatör. runuo zannettiğiniz şey aos exp i, ve çöp.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 NaturalSpringWater said: paticikte böyle alışmış götte don durmaz misali bi tek sphere oynamış , popo kılları ağarınca runuo görmüş bir nesil vardır. bunlara runuo bir anda acaip geldiği için runuoyu sevmemişlerdir. ancak sevmemelerinde sorun yoktur, sorun sevmemekle beraber bok atmalarındadır böyle uo mu olur falan diye. runuo oynayan yetodur falan diye. ancak haberleri yoktur ki kendileri ortaokul sıralarında sphere oynarken osi çoktan runuo diye tabir edilen sistemle çalışmaktadır ve gayet de uo'yu süper hale getirmiş bir sistemdir. bütün bunları bir sphere aşığı olarak yazıyorum. sphere'in tadı apayrıdır çok güzeldir. gençliğimiz sphere'de geçmiştir. ama runuo da bambaşka müthiş bir deneyimdir. sphere'in o ilk insanların manuel olarak yaptığı özelliklerini çok güzel sistemlere oturtmuştur. bunu uzun uzun yazdım bir ihtimal onlardan olma şansın var. onlardansan suratına çarpsın. yazma sebebim bu. yok ya. ben nebulada sphere de başladım, sonra oyuncu - staff - oyuncu diye gidip injection vs nebula patlayınca "eeeh" diye bıraktım oyunu. şimdi yine başlamayı düşünürüm aslında ama skill kasmak çok üşendirici geliyor onca zamandan sonra. yoksa runou muş sphere miş öyle takıntım yok. oyun güzel sonuçta söyleyin bakalım osi aylık ne kadar, oynayan çok var mı. hala olur mu yani?
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ekoilibrium said: OSI runuo ile çalışmıyor runuo emülatör. runuo zannettiğiniz şey aos exp i, ve çöp. abi öyle anlaşılmasın diye runuo diye tabir edilen dedim. osi'nin aynısını emülatörlemişler işte. sonuçta oyun aynı.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: NaturalSpringWater said: paticikte böyle alışmış götte don durmaz misali bi tek sphere oynamış , popo kılları ağarınca runuo görmüş bir nesil vardır. bunlara runuo bir anda acaip geldiği için runuoyu sevmemişlerdir. ancak sevmemelerinde sorun yoktur, sorun sevmemekle beraber bok atmalarındadır böyle uo mu olur falan diye. runuo oynayan yetodur falan diye. ancak haberleri yoktur ki kendileri ortaokul sıralarında sphere oynarken osi çoktan runuo diye tabir edilen sistemle çalışmaktadır ve gayet de uo'yu süper hale getirmiş bir sistemdir. bütün bunları bir sphere aşığı olarak yazıyorum. sphere'in tadı apayrıdır çok güzeldir. gençliğimiz sphere'de geçmiştir. ama runuo da bambaşka müthiş bir deneyimdir. sphere'in o ilk insanların manuel olarak yaptığı özelliklerini çok güzel sistemlere oturtmuştur. bunu uzun uzun yazdım bir ihtimal onlardan olma şansın var. onlardansan suratına çarpsın. yazma sebebim bu. yok ya. ben nebulada sphere de başladım, sonra oyuncu - staff - oyuncu diye gidip injection vs nebula patlayınca "eeeh" diye bıraktım oyunu. şimdi yine başlamayı düşünürüm aslında ama skill kasmak çok üşendirici geliyor onca zamandan sonra. yoksa runou muş sphere miş öyle takıntım yok. oyun güzel sonuçta söyleyin bakalım osi aylık ne kadar, oynayan çok var mı. hala olur mu yani? valla şuan osiye girsen aptal olursun. o en son oynadığından çok çok farklı bir durumda uo. pvm falan var hayvan gibi. salla direk.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 e olsun. adapte olamaz mıyım. sadece skill kasmak kısmı bayık o yani. hala macro yasak mı oside :D. yardım eden olsa yürür giderim. dur bakim noyzura osi de oynuyor galiba. yardım et bu gençlere.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 skill kasmak bile hatırladığından farklı. makro yasak mı diyosun artık oyun kendi engelliyor onu yer değiştirmezsen skill alamıyorsun falan. baya şey var yani. anason'a öm at yardım eder ciddi düşünüyorsan.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 önce akşam osinin sitesini inceleyeyim de. ona göre atarım mesaj. teşekkürler.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: e olsun. adapte olamaz mıyım. sadece skill kasmak kısmı bayık o yani. hala macro yasak mı oside :D. yardım eden olsa yürür giderim. dur bakim noyzura osi de oynuyor galiba. yardım et bu gençlere. osi'ye girmiyorum yıllardır ya arkadaşlarım gelmiyor diye sıkılıyordum. en son pandora uo diye bir serverdaydım. Çok ilginç bi yer chuck norris boss'u falan var acayip . skill cap de yok bir kataktere istediğin kadar çok skill kasabiliyorsun. Bu yüzden mindfuck pvp ve pve kombinasyonları falan yapabiliyorsun.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu saatten sonra orjinal kurallarla oynamak en güzeli olur gibi. zamanında girmiştim bir runuo serverına. 15 20 statlı silah fln yapıodun böyle giderek saçmalıyor öyle oldu mu :D
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 terminolojinizi yiyim. bu ne olm, bi bok anlamadım?!
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ya bu nası bişey 2 muhabbetini yaptık kurucam şimdi anasını satayım.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bonjo olcak bu arada anason dedim yanlışlıkla. onun topiği vardı başlayan öm atsın diye. anason da yardım eder oynuosa hala tabi.
Öne çıkan mesajlar