Lyntron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 eski bi askerdi sanırım açılış kısmında mum a yumruk atardı şelalenin altında dururdu vs vs bi kaç bölümden kısa kısa hatırladıklarım boğaya tek attı dobermanla dövüştü amerikan güreşçisiyle dövüştü hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Karate baka ichidai animenin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sanırım bu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 eşfomanının üstünü havaya atar havada giyerdi hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bunu izlemiz olan var mi ? judocu bot jumaru, hayal meyal hatirliyorum ben, babacum izlemisitr belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Plawres Sanshiro Juohmaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi.. ABİ!! vallahi hatırlıyorum ya AHAHAH ya bir de uzayda geçen vir serüven vardı android vardı dizinden ateş ediyordu yok dirseğini kırıyordu oraan da ateş ediyordu fln sanki spak karakterine benziyordu.. net değil bak.. ama üniformalar kırmızı/bordoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hah evet bunun ekipte dizinden ateş eden android/robot/nesikimse var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bende isim hafıozası yk bilin mi ama görsem kesin tanırım ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bende hatirlayamadim simdi, bide uzay serifi mi kovboyu mu ne vardi ati biyonic boyle arada insan formuna gecerdi at elinde shotgunla onu hatirladim simdi asfadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 buldum BraveStarr'mis adi ama anime degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar