Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24


zeper

Öne çıkan mesajlar

.....Hızlı Yaşa, Genç Öl....
Hep Janis Joplin gelir aklıma bu meşhur sözü duyduğumda.
27 sinde ölen, o gencecik ' içi siyah dışı beyaz' kadın...Hayatta ürettikleriyle insanları kendine hayran bırakan ses,tatlı gülümsemesiyle dergilere posterlere kapak olan diva.
'Yaşasaydı kim bilir hangi diyarlara götürecekti bizi?'diyerek milyonlarca kendisine tapan hayranını geride bıraktı ama belki de Janis giderken mutluydu?Mutluydudan kastım....bazı insanlar için bir nokta vardır o noktadan sonra...boşluk-kaç yaşında olursa olsun-.Yani,yaşamı boyunca yaptıklarıyla kendini tatmin etmişti ve onun için belki de bu dünyada yapacak, görecek,anlatacak, isteyecek bir şey yoktu?
Ya da tam tersi,çok pişmandı?Keşke dünyaca ünlü bir star olmasaydı,keşke bu kadar yorucu yıpratıcı bir hayatı seçmeseydi,uyuşturucu kullanmasaydı ve mütevazı,sıradan,huzurlu bir hayat tarzı ile yaşasaydı ve bugünü görseydi.Hatta bugün 70 olacaktı tam.Her neyse,ne kadar karamsar bir yazı ve ne biçim bir wot dedim az evvel kendime tekrar okurken yazdıklarımı???
Bunları düşünüyorum çünkü...aslında kendi yaşantımı test ediyorum arada. acaba yapmak istediklerimi yapıyor muyum yoksa yanlış yolda mıyım?Yanlış bir hayatımı yaşıyorum,bir şeyleri değiştirmeli miyim? yoksa ben zaten -kendim için-mükemmel denilebilecek o hayata ve kişilere sahip miyim?
Herkesin zaman zaman sorguladığı şeylerdir bunlar elbette lakin bugün doğum günüm ve 24 oldum,nasıl geçti anlamadım ama geçti işte...o yüzden şuan bir başka yorumluyorum her şeyi=)
Sanırım sorguladığım şeylerin bir cevabı yok,kesin bir cevabı...Bir şekilde yaşıyoruz,bir şekilde öleceğiz...hep genç kalabilmek sanırım mesele...o çocuksu ruhu hiç kaybetmemem hiç kaybetmememiz dileğyle.....
http://www.youtube.com/watch?v=w-WxWv5RgEc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...