Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 Player almayı düşünüyorum ama kafamda sorular?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar araba Renault Megane ona Mp3 Player almayı düşünüyorum.Ama kafamda sorular var.

1 - Alacağim player arabada bulunan teyp ile uyumlu çalışçakmı??
2 - Ne tavsiye edersiniz model olarak?[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Bence yeri burası.

Alacağın mp3 player teyple uygun çalışır ama kumanda devre dışı kalır. Eğer kumandan dan vazgeçemeyeceksen malesef ya orjinal CD player alacaksın ki bu çok pahalı yada sanırım renault un kullandığı marka mp3 player ve kumanda aparatı alacaksın. Kumanda aparatı 100 150 dolarmıydı wallaha bu civar bişeydi..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 19 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
bence bunun yeri patinaj bölümü değil...

sonuçta sen arabanda da kullanabileceğin bir mp3 player istiyorsun...

içinde her araba sözcüğü geçen şey patinaja yazılacak değil ya...

soruna gelince
bir ara hızlı sistem kaset şeklinde mp3 player satıyordu, öyle birşeyle hem dışarda hem arabanda mp3 dinleyebilirsin..

Patinaj
Otomobil, motorsports,modifiye ile ilgili herşey.

diyor başlıkta.Sonuçta bu da bir nevi modifiye.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Bende de megane 2 sedan war. Orjinal teybi cok dandirik. cıkıs 14 watt. ayrıca kolonlar o kadar kötükü inannamazsın. Benim arabada arka kapılarda kolon yoktu. Gidip Alpine aldım. Şimdi sıra ön kolon ve tweeterlarda. Sana tavsiyem önce hoparlörleri değiştir. Marka istersen ben tercihimi Alpine dan yana kullandım. Üstündeki direksiyondan kumanda çalışacak merak etme. Alpine ve çoğu kaliteli markalar sana head unitle beraber o aparatı verirler.
Kolay gelsin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
allah yardımcın olsun dıeyerek baslıorm. bı ara kaset gıbı bısı vardı onu teyp e takıodun kaset çalar yerıne kulanlık yerınede onu sokuodun oluodu benım arkadaslarım suanda o sıstemle discman takıodu bende bı kere bağlamıstım arabaya bı sorunda olmuo vs vs[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
bende 98 megane ver düz ses sistemi pioneer deh p 3600 mp
sierra mid tiz takımı jbl 1000 watt 30 cm sub ve pioneer 600 watt kurşun göbek bi de jbl 600 ampfi ile titan 400 ampfi
mp3 olarak pioneer kaliteli ama biraz tuzlu ben 578 milyon eski türk lirasına aldım
ama her kuruşuna değiyo
ancak kendi sub çıkışı yok 2 ampfi çıkışı 4x50 çıkış bi de mp3 waw track felan çalıyo
tavsiye ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
bide her CD playaer örn;vosvoslardakiler mp3 çalıştırır mı???[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
hayır eski tip cd playerler adı üstünde cd player mp3 çalmaz
bunu destekleyen model mp3 player ses sistemleri yeni modellerin bazılarında kullanılıyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
yinede cd-playerdan şaşamamak lazım bence. kalite farkı inanılmazzz bilen bilir. mp3 bende severim tamam ok de bi yere kadar 10 kat daha düşük kalitede dinlemek için 100-150 mliyon daha fazla para vermek değmez bence.[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 27 Kasım 2004 10:32 tarihinde demiş ki:
yinede cd-playerdan şaşamamak lazım bence. kalite farkı inanılmazzz bilen bilir. mp3 bende severim tamam ok de bi yere kadar 10 kat daha düşük kalitede dinlemek için 100-150 mliyon daha fazla para vermek değmez bence.

niye boyle dediğini anlayamadım ben yıllardan beri pioneer deh 624 r cd player kullanıyordum
mofset felan yoktu amayine de kaliteli ses çıkışı vardı
ancak yeni aldığım mp3 pioneer tek kelimeyle harika ses kalitesi mükemmel hiçbir kayıp yok sarsıntıdan neredeyse hiçetkilenmiyor. mofset çıkış var 4x50 çıkış var
ses çok berrak her türlü seçenek var. hiç bir zaman cd playeri mp3 e tarcih etmem[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
mosfet = mosfet bir transistör çeşididir (mosfet ve full mosfet) asıl kullanım amacı yuksek volumlerde çıkış transistörlerin ısınmasından doğacak (şişmeden) ses bozukluklarını engeller.
yani birebir olarak sesi işlemede kullanılmaz. görevi sesi işleyen işlemciden gelen sinyali (preamp) güçlendirirler.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Mesaj tarihi:
said:
laverda, 27 Kasım 2004 12:21 tarihinde demiş ki:
said:
tunch, 27 Kasım 2004 10:32 tarihinde demiş ki:
yinede cd-playerdan şaşamamak lazım bence. kalite farkı inanılmazzz bilen bilir. mp3 bende severim tamam ok de bi yere kadar 10 kat daha düşük kalitede dinlemek için 100-150 mliyon daha fazla para vermek değmez bence.

niye boyle dediğini anlayamadım ben yıllardan beri pioneer deh 624 r cd player kullanıyordum
mofset felan yoktu amayine de kaliteli ses çıkışı vardı
ancak yeni aldığım mp3 pioneer tek kelimeyle harika ses kalitesi mükemmel hiçbir kayıp yok sarsıntıdan neredeyse hiçetkilenmiyor. mofset çıkış var 4x50 çıkış var
ses çok berrak her türlü seçenek var. hiç bir zaman cd playeri mp3 e tarcih etmem

o mp3 player dedigin aygıttan normal audio cd formatında dinle bakalım bide aynı parçaları aynı volmüde bak bakalım nasıl fark olurmuş :)

eski model audio cd playerden çıkan sesin yeni model bir mp3 playerdan çıkmaması gayet normaldir.[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
  • Yeni Oluştur...