Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardımcı Olun Artık Dayanamıyorum !!! 3DSmAx 6

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar artık dayanacak gücüm kalmadı araya araya bi hal oldum biri resimli anlatsın bana şu programı yada bi şekilde yardımcı olsun !

MSN : [email protected]
maddi veya başka türlü bişi istiosanız o da olur yeter ama deli olcam !!!
Web Sitem de isteklerini de yerine getiririm yardım edenin projelerini de yayınlarım host limitsiz yeter ki biri çıkıp yardım etsin dayanamıyorum artık walla ![signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
www.bkcartoons.com
Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yapabilirsin. başarabilirsin konsantre ol iyice odaklan doğru pozisyon al ve patlat kıçına tekmeyi lanet olasıca budalanın.

teknik çok önemlidir. bak mouse'u ve klavyeyi kullanırken bileğinin hareketlerine dikkat et. saat yönünde ve mümkün olduğunca periyodik adımlarla cesur yaklaş. bilekten vuruş yap dirsekten değil. yeterince iste istediğinden emin ol ve derin nefes al ver al ver. sonra 1 saatlik periyotlarla 5 dakika cenin pozisyonu al ve inan. ve şunu düşün acı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rexar, 29 Kasım 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
yapabilirsin. başarabilirsin konsantre ol iyice odaklan doğru pozisyon al ve patlat kıçına tekmeyi lanet olasıca budalanın.

teknik çok önemlidir. bak mouse'u ve klavyeyi kullanırken bileğinin hareketlerine dikkat et. saat yönünde ve mümkün olduğunca periyodik adımlarla cesur yaklaş. bilekten vuruş yap dirsekten değil. yeterince iste istediğinden emin ol ve derin nefes al ver al ver. sonra 1 saatlik periyotlarla 5 dakika cenin pozisyonu al ve inan. ve şunu düşün acı yok.

Oldu ewt takır takır yapıyorum 5 DK önce Finding Nemo'yu Türkçeleştirip Fındık Memo die animasyonu bitirdim süpersin :P
Maedhros ve Golge-i Khan yardim edio gerek kalmadı konu kitlenebilir ;)[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
www.bkcartoons.com
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlama Chimera. bi kastım yok sana. benim kızdığım şey nasıl bu kadar çaresiz kalabildin? piyasada her kitapçıda en az 2-3 tane türkçe yeni başlayanlar için max kitabı varken. biz öğrenmeye çalışırken bırak türkçe kaynakları ingilizce kaynak bulsak timsah yapacaktık. tek bir ipucu için fuarlara giderdik. ingilizce tanıtımlardan lise ingilizcesiyle tek bir kelime yakalamaya çalışırdık. çünkü türkçe bilen hiçkimse yoktu 3d nin ne olduğunu bilen. ama şimdi heryer türkçe max kitabı dolu. her bi boku anlatıyorlar. ve inan çok zor bu 3d. hem de tahmin edemeyeceğin kadar. öyle birisi bana resimlerle öğretsin denilecek bir konu değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Owww anlıyorum tabiiki ama dedigin gibi çok fazla kitap alırım

ama ne yazııkkki direk olarak öğreten bulamadım CG Film yapimini buldum aldım en azından bişiler öğretir die ama ne yazikki bilenler içinmiş şimdi biraz olsun hak veriyorsundur inşallah[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
www.bkcartoons.com

[Bu mesaj Chimera167 tarafından 29 Kasım 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

hmm..
yayınevini falan hatırlamıyorum ama 2 ciltlik bitane vardı. kapağında dinazor resmi vardı. yazarı nezih kanbur. tam sıfırdan başlıyordu anlatmaya. onu bulabilirsen onu al.
bir de bu senin aldığın kitabın herkes için olanı var. o da yetecektir yeni başlamak için. kitap alırken versiyonunu pek önemseme. öğrenmeni engellemez eski olması. 3 ve yukarısı olsun yeter ama 2 olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...