SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Aşada: [Bu mesaj SadGamer tarafından 29 Kasım 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben ücretsiz servera gircem ama yazan topicten bşi anlamadım yani ben geldim mkainede hiçbişi yok ilk neyi çekcem neyi yapcam onu bilemiyorum.Yukarda yeterli bilgi bulamadım ____________________________________________________ Saygılar[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( [Bu mesaj SadGamer tarafından 29 Kasım 2004 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Recital Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 öncelikle www.knightonline.com dan hesap accaksınız sonra oyuna girip ırk (orc yada human) seçeceksiniz. sonra 3 karakter acma hakkınız var bir hesapta. karakterinizle moradonda worm ları kesmeye baslıyacaksınız. inventroy kısmında can ve silah var silahı ve canı kullanın
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 + c ile oturur hp nizi doldurursunuz (Yanınızda yaratık olmasın.Hasar alırsanız direk ayağa kalkarsınız.Sonuç kötü olabilir.) En yakındaki yaratığı b ile targetlayıp, r ile saldırabilirsiniz. (Mouse ile uğraşmakla zaman kaybetmek gerekmiyor.)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: SadGamer, 29 Kasım 2004 15:57 tarihinde demiş ki: Ben ücretsiz servera gircem ama yazan topicten bşi anlamadım yani ben geldim mkainede hiçbişi yok ilk neyi çekcem neyi yapcam onu bilemiyorum.Yukarda yeterli bilgi bulamadım ____________________________________________________ Saygılar Öncelikle ücretsiz serverın sitesine bağlanıyoruz.İlk iş bi account alıyoruz (Emaile bişey gelmez.Direk açılır). Sonralıkla ordaki full yazan bölümü bilgisayara indiriyoruz (Yaklaşık 280mb). Bilgisayarımıza yüklüyoruz (Install-Uzun sürebilir.). En sonunda da desktopta çıkan Knight Online simgesine çift tıklıyoruz.Yama (Patch) yapmaya başlıyor.Bitince Oyuna girebilirsiniz. 4 Server göreceksiniz: Ares' i seçerseniz Ares1-2' de aynı karakterlerle ve aynı itemlarla oynayabilirsiniz. Diez' i seçerseniz de Diez 1-2' de aynı karakterlerle ve aynı itemlarla oynayabilirsiniz. Ben Diez' i öneririm.Çünkü bir ay felan oldu açılalı.Ares ise yazdan beri açık bildiğim kadarıyla.Malum lvl 60 insanlara yetişebilmek için çok uğraşmanız gerekir. Ardından Irk seçimi var.Orc yada insan oluyorsunuz.Pati halkı genelde insan. İyi oyunlar...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X] Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Öne çıkan mesajlar