Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Tekrarlanması halinde, mesajı "okumadan" gösterimden kaldırıp, account için de gerekli düzenlemeyi yapıcam... Belki cafeden olabilirler diye müsama gösteriyordum ancak işin pisliği çıktı... Cafeden olanlar, bana özel mesaj atsınlar... Aynı ip den farklı kullanıcılara müsama gösterilmeyecek bundan sonra... İyi eğlenceler.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Aynı yazı stılınden ? Hangı topıcler mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benimde gözümde bi şüpheli var ama şimdi söyliyipte günahını almıyim[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinzawai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Nasıl birsey o yaa?[signature][hline]''Düşüncemize,kendi düşüncemiz olduğu için inanmamayı öğrenmeliyiz'' - Valery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yani bir kişi farklı acclerle yazı yazıyor demek.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Onu anladıkda yanı ne derdı var onların neyse Yanı onların cogu network-ınternet kafe gıbıdır yoksa nıye baska account acsın gelıpte buraya kufetmıyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hayır ama Avaturk'te moderatörüm, çok gördüm milletin kendi forumuna kendi cevaplayıp kendisine bir kaç kere cevap vermesini, tartışmasını vb. :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu kendi kendine konuşana ne denir muhabbetine döndü :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eh artık nereye gelirse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kimmiş o ya merak ettim :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eziq olduğu kesin.[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 topik rekor ama KIZDIM ! "kızarsan kız ulan ,buz sürüp serinletiriz" diyeceksin ayip olucak değerli eno'ya :P bende bazen kermit_frog la ayni ip (cafe) den yaziyom ama o zaten wow bölümüne girmedi bile :) arti stillerimiz farkli o ezik kurbağa ,ben uber kingkong powerplayer modunda takiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: baaluo, 29 Kasım 2004 01:42 tarihinde demiş ki: topik rekor ama KIZDIM ! "kızarsan kız ulan ,buz sürüp serinletiriz" hmm *!baal ın gönderdiği tüm mesajlara uyuz olmaya başlar* editlerim, hiç bakmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Cico, 28 Kasım 2004 21:47 tarihinde demiş ki: Yanı onların cogu network-ınternet kafe gıbıdır yoksa nıye baska account acsın gelıpte buraya kufetmıyo ya... Kimi insanlar forumda kirlilik yarattıkları için tepki alınca ardı ardına farklı nickler açıp bu olaya aynen devam ediyorlar. Eno'nun kızması da bundandır...[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Offf süper yaa :D Editlerim hiç bakmam yok ederim..süpürürüm.. FULL ORDER!!! Perfect :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hakli adam napsin... Az bile...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gecti o lord british gunleri aloooo ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sen kızma enocum sen kızma :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 neyse eno olayı hallettiyse sorun yok[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar