KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cons said: babamla dalga geçtiğini babama söyledim yarın içişleriyle irtibata geçiyor. perinçekle bilim yaparsın yakın gelecekte. ahahahahahahah lan yetmez olm, başbakana da söylesin :)))))) ya çoluk çocukla tartışıyormuşum lan senelerdir yaaaaa :))) ahahahahahahah babasına söylemiş,iç işleriyle irtibata geçecekmiş yarın. lan bugün geçsin :)) ahahahahah ilk günden beri adım,soyadım her şeyim açık güzel çocuk. korkacağım hiç bir şeyi yapmam. kimse de zaten yapmamalı. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bunu federallere anlatırsın bana değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Tarumar said: dinci vs atatürkçü kavgalarına bayılıyorum. yukardakiler kaymağını yerken bunlar da boş hayatlarına bir amaç katıyorlar. Çok kaliteli tesbitler yapmışsın tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: çetin taş ismin degil mi bu? bu ne? kimlik kontrolü mü? laf olsun diye konuşma,bilmiyor musun adımı soyadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: siz gelirken biz görmüş,dersimizi almış, dönüyorduk... yanlis yoldan gitmissiniz siz, ders aldiginizdan da cok supheliyim, fakat dondugunuz konusunda suphem yok. agatha christie romanlarına çevirmeyin abi postlarınızı, katil kim drek söleyin. basit cümleler kurun misal eşek, pis, salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Azmodai said: kim zor duruma dusmus? Orcun mu? ASHDAHSDFAHSDFHASFGDHASHFG yok,ben zor duruma düştüm. lan amma yancın varmış orçun heee, paticikte sırtın yere gelmez. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 quoteladığın adam bitlis gençlik kolları başkanı. önünü iliklede öyle yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: çetin taş ismin degil mi bu? bu ne? kimlik kontrolü mü? laf olsun diye konuşma,bilmiyor musun adımı soyadı mı? cetin tas diye hitap ediyorlar diye sitem etmissin de ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Adam herkese bir bir haddini bildirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yok, o senin yazdığımı anlamadığını gösteriyor...asker arkadaşım gibi sabah akşam adım soyadımla hitap edilmesini kastettim... şimdi senin adın şükrü, soyadını da bilsem...sabah akşam sana Şükrü bilmem ne(soyadın neyse işte o) aşağı, Şükrü bilmem ne yukarı diye hitap edersem her konu başlığında....o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Orcun lutfen ozelimi afise etme, costun yine, sinir tanimiyorsun biraz sakin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bilsin yasin abi bilsinde kendine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 de hic gerek yoktu. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ORCUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 tamam abi kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 :)))))) olm valla komiksin lan orçun. ben senin bu yüzünü bilmiyordum,lan ne şeker çocukmuşsun sen yahu,stres mtres kalmadı anasını satayım yaaaa ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 nerden bakıyoz abi bu fotolara? albüm malbüm bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cons said: bilsin yasin abi bilsinde kendine gelsin murat mı, yasin mi karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 orcunun hangi yuzunu biliyodun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Orcun tasi sikip suyunu cikarmis. Cok azimli. Turkce karakter yok su an laptopda pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 KuddusiMavra said: Cons said: bilsin yasin abi bilsinde kendine gelsin murat mı, yasin mi karar ver yasin murat bayburt başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahahahahahahahahahaahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ekoilibrium said: Orcun tasi sikip suyunu cikarmis. estafurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cetin arkadasim, her ne kadar isminin afise edilmesi senin de hosuna gitmiyorsa, benim de gitmiyor, lutfen daha fazla isim kullanmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Cetintas tarafindan ardi arkasi gelmeyen ayarlara ragmen hala konusmaya calisiyorsun cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar