Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ateistleri İmana Getiren Origami

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Ekoilibrium said:

Çetintaş ak geçme çocuğun tipiyle çok ayıp.

aha, troleybitte geldi. beni tahrik edecek güya?!

ben orçun kardeşimin tipine en ufak bir şey demedim, son derece delikanlı bir genç kardeşim. maşallah. allah özene bezene yaratmış.
heee, kendisi heyecanlanıp babamın gençliğindeki eşek kovalamışlıklarını merak ettiğini belirten bir şeyler söyledi ama ben gençliğine veriyorum. zaten bana da byüklerimi saymak, küçüklerimi sevmek yakışır. :)))
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Ekoilibrium said:

ben orçun kardeşimin tipine en ufak bir şey demedim, son derece delikanlı bir genç kardeşim. maşallah. allah özene bezene yaratmış.
heee, kendisi heyecanlanıp babamın gençliğindeki eşek kovalamışlıklarını merak ettiğini belirten bir şeyler söyledi ama ben gençliğine veriyorum. zaten bana da byüklerimi saymak, küçüklerimi sevmek yakışır. :)))

konuyla tamamen alakasız ama zaten senin bi aynaya bakman lazım milletin tipine falan laf etmeden önce
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

KuddusiMavra said:

Ekoilibrium said:

konuyla tamamen alakasız ama zaten senin bi aynaya bakman lazım milletin tipine falan laf etmeden önce

:) bu ne lan? voltron falan mı? senelerdir ağza alınmayacak ne var ne yok bana sayan bir adamın kim olduğunu, neye benzediğini öğrenmişim. bir insana sabah akşam çetin taş, çeto, çetoş şeklinde bana hitap eden ve daha başka bir ton yakışıksız hitap şekilleri ile yıllardır yazdığım her konu başlığını gelip trolleyen bir adama iyi niyetimi ifade eden bir şeyler yazıyorum.

sen neden rahatsız oluyorsun? ben de abimi mi çağırayım? nedir yani :))

ayrıca, orçunun tipi ile dalga falan geçmedim. fotoğraflardaki kişilerin görüntüleri akepe il başkanları gibi dedim. bunu dalga geçmek olarak algılayan insanlarda sorun vardır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evlat
aquila said:

ilkokul 3 terk cikti adam.

siz gelirken biz görmüş,dersimizi almış, dönüyorduk...
arkadaşına arka çıkma çabaları falan hoş şeyler ama işte dünya böyle bir dünya.
sen tut 3 senedir yerli yersiz her konu başlığında gel,çeto aşağı, çeto yukarı...ondan sonra bir perşembe akşamı çeto,çetoş,çetintaş karşısında adam böyle sor duruma düşer. söyleyecek laf bulamaz. nerede hani dakikada 3 tane puahahahah, zuahahahah, gönderen adam?

neyse...devam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...