Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gece karanlık sıkıntısı çekenlere iron lamp (sarı) önerilir en yakın kasaba traderında satılıyor seed 330987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gece 3 gibi dolaşacak kadar aydınlanmaya başlıyor hava, yatarak bekleyince zaman hızlı geçiyor eğer inn den resetlemek istemiyorsanız her gün, bide her bölgede 1 portal var ama bulması zor baya, ufak bişi çember taşların içinde, bulmadan da haritada çıkmıyor. dungeonlardan mum çıkıyor bide, istediğiniz yere koyabileceğiniz tek ışık kaynağı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 iz diz dı new shit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bir diğer bölge, tepeler ve renkli ağaçlar: http://img94.imageshack.us/img94/2732/gzt7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bide itemları yere atıp trade yapabiliyoruz sanırım bi trade serverı açın ordan şeyedelim, pet food, iron, spirit şeyleri falan var bende bi sürü trade edilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kocaman ağaç, en tepeye kadar çıkılabiliyor, boss falan var hep böle yerlerde. http://img571.imageshack.us/img571/2485/0gva.png xyz boss unu yoket questleri de yapılabiliyor ama aktive ettiğiniz gün bitirmeniz lazım, hergün yenileniyor questler baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tam açmaya gelmiştim, yeni hastalığımız olabilir. https://picroma.com/cubeworld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nerden nasıl alıyoruz oynanıyomu şu an. Buldum tamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 siteye saldırı olunca wollay kapadı satışı, bikaç gündür böle durum, update etmediler henüz, onun dışındaki yerler fake olabilir satın almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Demosuda calışmadı bende almadım henüz zaten. Demosunun calışmaması normalmi bendemi bi dorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 demo sadece böle dönen bi ekran, onun dışında bişi olmuyo onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ok, satın almayı deniyim bi aktif gözüküyor olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hmm oha açılmış, yoğunluktan kapanmadan alın hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hepsini denedim ranger bariz eziyor, oyun yarım durumda ama alpha tabi henüz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 https://picroma.com/blog/post/5 şu görevler yapılabiliyor, onun dışında diğer questler yok henüz ama random şekilde kale, dungeon vbdeki bossları kesip item ve enchant kübü falan toplayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 evet cözdüm biraz biraz oynancak bi şey belli, water mage de karar kıldım heal atıyor kendine büyük rahatlık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 abi water mage imba yahu, pota gerek yok diğer claslarla devamlı öldüğüm mobları ikişer üçer alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 housing tarzi birşey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 gelecek şeyler arasında o, şimdilik innde uyuyoruz. bide istediğiniz peti erken edinin ki levelde sizi yakalaması kolay olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 screenshot neyle alıyoruz, ve nereye atıyor aldıklarımızı ? print screene basınca alıyo sanki ama bi folder bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 alpha oyunu 40 liraya stmakta neyin nesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ben verdim memnunum, ilerde 20-30 euro olur en az. alpha ama 4 gündür oynuyorum, baya bi potensiyel var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Norak said: gelecek şeyler arasında o, şimdilik innde uyuyoruz. bide istediğiniz peti erken edinin ki levelde sizi yakalaması kolay olsun +2 +3 leride var petlerin dün mesela bi tameledim lvl 35 di bende 27 de falan kalmıştı ..42 oldum bu arda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 leveli kitleme de gelicek ilerde, sonsuza kadar almak istemeyen olursa. bide SS leri manual almak gerek, tus yok onun için şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 petlerin altındaki su damlası şekilleri bitince neyapıyoruz. hiçbirine binemiyorum. edit : derelerde sulamak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar