Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bardakçı Baba ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Aslında türbe falan yalan ne varsa sizin kendinizde var." gibi bir olayı insanlara anlatabilmek için mükemmel bir fırsat. Fakat gel görki bir çoğu o kadar körü körüne bağlanmış ki anlatsanda anlamıyor. Neyse daha 3. postta konu sapmasın. Sustum ben :)
Mesaj tarihi:
hüehüehüh çok güldüm ordan her geçişimde bi ton kırılmış bardak görüyodum hepsi boşa gitmiş desenize :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
"Bardakçı Baba Türbesinin aslında amiyane tabiriyle geyik muhabbetinden türeyen bir şakadan ibaret olduğu iddia edildi."[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 29 Kasım 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben almadım ama alan vardır tabii ki (not: ama bende bi kez toplayıp geri dönüşüm kutusuna atmıştım ühühü :( ne kadar duyarlı bi vatandaşım deil mi :) )[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
sen onu bırak bi kadın anlatıyodu yanındakine kulak misafiri oldum : aa bak kesin tutuyo sen şuraya bi düzine bardak kır bak benimki olduuuuuuu :PpP

boş çıkarsa o kadınları bulup yanyana koymak lazım durup dururken kadını zarara soktular üheüehüheü[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
  • Admin
Mesaj tarihi:
insanımız mal olmaya görsün

taksim meydanı ortasına dik bitane
sazancı baba türbesi diye
orayada gidip dua edenler cıkar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Mesaj tarihi:
heüehüehü şaşırmış bizim millet kimden medet umacağını bilmiyor otur evinde Allah'a dua et deil mi :) manyak mısın gidip ölü adamdan medet umuyorsun diicem ama var işte manyak olmasa biz ne yapardık bu diyarda[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 29 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
....İstanbul Türbeler Müdürü Erman Güven de....
eho ben buna takıldım
böle bi müdürlükmü varmış

aynı şeyi yazıcaktım bence haberden daha ilginç bi olay ahhah[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
yazık... :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
  • Yeni Oluştur...