Zopik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Az önce sabah haberlerinde gördüm. Arayınca linki çıktı. Süper bir olay çok güldüm sabah sabah :-) http://www.milliyet.com.tr/2002/11/22/yasam/yas01.html
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 "Aslında türbe falan yalan ne varsa sizin kendinizde var." gibi bir olayı insanlara anlatabilmek için mükemmel bir fırsat. Fakat gel görki bir çoğu o kadar körü körüne bağlanmış ki anlatsanda anlamıyor. Neyse daha 3. postta konu sapmasın. Sustum ben :)
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ....İstanbul Türbeler Müdürü Erman Güven de.... eho ben buna takıldım böle bi müdürlükmü varmış
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hüehüehüh çok güldüm ordan her geçişimde bi ton kırılmış bardak görüyodum hepsi boşa gitmiş desenize :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 "Bardakçı Baba Türbesinin aslında amiyane tabiriyle geyik muhabbetinden türeyen bir şakadan ibaret olduğu iddia edildi."[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 29 Kasım 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ee Dungeon burası türkiye olucak o kadar :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben almadım ama alan vardır tabii ki (not: ama bende bi kez toplayıp geri dönüşüm kutusuna atmıştım ühühü :( ne kadar duyarlı bi vatandaşım deil mi :) )[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ahah. Olaya bak ya.. Düşünsene yıllardır, bayram seyran gidiyosun medet umuyosun. Sonra boş çıkıyo. Dumura bak. İntihar ederim lo[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sen onu bırak bi kadın anlatıyodu yanındakine kulak misafiri oldum : aa bak kesin tutuyo sen şuraya bi düzine bardak kır bak benimki olduuuuuuu :PpP boş çıkarsa o kadınları bulup yanyana koymak lazım durup dururken kadını zarara soktular üheüehüheü[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eheh dimi. daha pahalı bardak kırınca daha çabuk olur o dilekler :-p
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 insanımız mal olmaya görsün taksim meydanı ortasına dik bitane sazancı baba türbesi diye orayada gidip dua edenler cıkar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 heüehüehü şaşırmış bizim millet kimden medet umacağını bilmiyor otur evinde Allah'a dua et deil mi :) manyak mısın gidip ölü adamdan medet umuyorsun diicem ama var işte manyak olmasa biz ne yapardık bu diyarda[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: EagleEye, 29 Kasım 2004 09:30 tarihinde demiş ki: ....İstanbul Türbeler Müdürü Erman Güven de.... eho ben buna takıldım böle bi müdürlükmü varmış aynı şeyi yazıcaktım bence haberden daha ilginç bi olay ahhah[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yazık... :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 belki o bardaklarin icine bisi koyup kırarsak gerceklesebilir_? ornek cola , ayran ne bileyim kuşburnu gibi :p[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Öne çıkan mesajlar