nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sevgili patiler notebook'un wirelles bağlantısının sürekli kopmasından dolayı şöyle kaliteli bir ethernet kablosu alayım diyorum ancak gg'ye falan baktım birçok çeşit var hangisini almak mantıklı olur? 10 metre falan yeterli olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Cat 5 cat6 en ucuzunu al gec. Cross olmasin sadece ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 wireless mış sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 hepsi kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 saolun. eğer o kabloyla da bağladıgımda kablo takılı değil hatası verirse ethernet girişi mi almam lazım ? eski kablomu denedim aynı hatayı almıştım sürücüleri falan değiştirdim fayda etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Surucu problemi olabilir de win7 nin surucu yuklemedigi bir ethernet surucusu var mi ki acaba? Ona driver update yapilmaz yani, o zaten calisiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yok realtek sürücüsü vardı kaldırdım tekrar kurdum pcı family'di sanırım. diğer notebookta denedım kabloyu onda da aynı hatayı verdi. kablodan oldugunu varsayıyorum. 6 senedir kullandığım bir kabloydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar