BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sinir hastasi oldum dier gorevleri yapiorum artık bi zaman geçeriz kasamam sinirlerim bozuluor tam onunde duruor ya 2 cm ilerlese gecicem[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 o biraz kasi$ gorevdir supply lines gorevin adi ilk once ilk 3 yakin hedefi yok ediyorsunuz ama bunlari yaparken ceyrek depo bile gitmemeli cabuk olmalisinizki adamlari oldururken digerleri git gide uzaklasmasin onemli olan ucagi kavriyabilme ve adamlari kolay vurabilme ben 8. falan deneyisimde bitirdim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 19 kez denedım en az her seferınde gerı donucek benzın kalmıo adamalrı temızlıom en sonuncuda zeronun evıne 2 sokak kala dustu ucak hırsımjdan bıraktım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ehm bi sorum var hani bi mission var army base'e girip jetpack çalıyoruz..oraya kadar her$ey tamam.jetpacki alıyorum.havalanıyorum.ama iki adım öteye gitmeden öldürüyolar beni =/ nedendir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 neyse gerek kalmadı =) postu attıktan soraki ilk denemede geçtim peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 radarı kapaman gerek orda :) o supply lines gorevi deli etti benide controlleri kırcaktım resmen bıraktım yapmadım zaten %100 için gerekli degilmiş sadece ondan sonra bir mission daha var onuda yappınca asset haline geliyo para kazanıyosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 her mission %100 icin gereklidir bikere bmx challange gibi olaylar %100 icin gerekli degil veya schoollarda full gold veya silver almak[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arabada hepsinden gold aldim wallahi :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben oraları geçtim gazinoyla uğraşıyom[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gazino ama hangisini geçtin ? ben japonlar haric gorev kalmadi haritada[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar