Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA:San Andreas oynayanlara bir soru ?

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben Playstation2'de bu oyunda bi 30 bölüm fln geçtim en son tanker commanderı geçtim herneyse şimdi bu oyunda helikopter,uçak,pilanör fln kullanabiliyormuşuz bunları nerden bulabilirim diyelim Internatilona gittim bana "your pilot skill is too low,go to pilot school to learn some" gibi bi cevap veriyor.Bu pilot okulu nerdedir veya varmıdır böyle havada giden taşıtları bulabileceğim bi yer,çok severimde o tip şeyleri zaten onun için kasıom levellara...[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

las venturasta pilot okulu anladigim kadariyla toreno nun gorevini yapmaya baslamissin yani venturas acilmis venturasta old abondened air stripi satin alinca aciliyo zaten toreno ilerde senden bunu isticek satin al pilot ol ole gorevlere devam edecez dicek[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

yok özellikle baktım vanderos açılmamış...sadece ana map ve solundaki taraflar açıldı üstümdeki taraflar daha açılmadı girince 4 yıldız polis basıyor...Hava alanına fln giriom sürüom uçakları muçakları ( 2 tane ) ama ben o helikopterleri sürmek istiom hani bu ana mapin solunda bi airport var orda böle polis helikopteri falan var..Onlar için napcam bu flying skill çok zor geliyor uçak kullanarak ? bu arada bi kaç sorum olcak?
1.Oyun kaç bölümde bitiyor ?
2.Caterinanın tüm görevlerini yaptım bu atvyle adam öldürme,benzin tankeri kaçırma falan filan...Kaç bölüm sonra üst taraf veya o pilot okulu açılcak ?
3.İlerde değişik olarak bi shop vs.. varmı veya böyle oyuna tad katıcı bişey çünkü baymaya başladı bölümler zorlaştıkca...[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
Sosyal ağlarda paylaş

ha bidakka tanker comander dedigin o bolummuydu hani caterina ile tanker caliyosun o ise daha sende san fierro acilmamis haa san fierrodan sonra gelcek venturas orda pilot okulu tamam tamam daha cok yolun var caterinadan sonra yanlis hatirlamiyorsam truthun gorevlerini yapacaksin ondan sonra fierroya geleceksin oyun soyle gidiyor
Los santos - San fierro - Las venturas - Las santos son gorevler las santosda oyun yaklasik 50 saat sonra falan bitiyor surekli oynarsaniz ynai play time a baktim 50~ du ben kiz arkadaslara falan cok kastim ne ozelligi var diye
ilerde seven eleven gibi 24/7 var eger giyim diyosan binco var victim var zip var sub urban var pro laps var bitane daha var oda en klas dukkan tuxedo falan aliyosun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 14 Kasım 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o san vendurasdaki bişeyi alınca direk acemi oluyor ? yoksa hep uçmam mı gerekiyor..Bu arada 4 yıldız mıldız dinlemeden girdim oralara şey fln var old strip var san venduras var ama nereyi alacam anlamadım ya ? orayı bi tarif edermisin mapin neresinde kalıyor nası bi bina vs...bide ben şimdi "wu zi mu" dayım ya ne zaman bitiririm oyunu ?[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
Sosyal ağlarda paylaş

ha bak şimdi san fierroya gledim bi shop satın aldım Z yazıyor bide CJ var.Z'de hatta bi silahla oyuncak helikopterleri patlatmaya çalışıon çok zor ama transmittersları patlatıorlar hemen nese..Açılırmı yakında o helikopter olayı ?[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
Sosyal ağlarda paylaş

hıı ok saol bu arada Jizzy adlı bi zenginin görevlerini yapıom pimp fln öldürüom :p son sorum olarak benim şu anda olduğum bölümden sonra kaç ( sayıyla 20-30 vs ) bölüm geçtikten sonra free game'e geçcem yani oyunu bitircem.[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 3 hafta önce aldım fakat oyuna bir türlü ısınamadım. Henüz ilk görevi bile yapmamış olmakla beraber deli gibi pes4 oynamaya devam ediyorum. Road2ESWC de ve ESWC'de görüşmek üzere :)[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice?
I can
Sosyal ağlarda paylaş

ya lanet bi yerde takıldım ben gerizekali bi red baron die oyuncak ucak war onu bir turlu gecemedim tum hedefleri yokediorum fakat geri donucek kadar benzinim kalmior nedendir bu bi taktigi falammi war?[signature][hline].:World Of Warcraft:. |Open Beta| Blackdagger LvL: 13 Undead Warrior
|Gotham Radio Winamp|
[FinalFantasy-TR]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...