Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 -- Beast Mastery -- Endurance Training Rank 5 (petin HPsi %10 artar) Improved Aspect of the Monkey Rank 3 (aspect of the money skillinin verdigi dodge chance(sansi) %3 artar) Bestial Discipline Rank 5 (petin focusunu %20 arttirir) Bestial Swiftness Rank 1 (petin hareket hizi %30 artar) Unleashed Fury Rank 5 (petin verdigi hasar(dmg) %10 artar) Thick Hide Rank 5 (petin AC(zirhi) %10 artar) Improved Mend Pet Rank 2 (mend pet(peti heal etme buyusu) spellinin heal etme orani %10 artar) Ferocity Rank 5 (petin critical vurma sansi %15 artar) Intimidation Rank 1 (petin aggroyu ustunde tutma orani %50 artar 10 saniye boyunca) Spirit Bond Rank 1 (petiniz her moba veya player a vurdugunda sizi 40 heal eder) -Beast Mastery Total: 33,gerekli level 42. --Survival-- Precision Rank 5 (melee silahla critical sansiniz vurma sansini %5 artirir) Lightning Reflexes Rank 3 (dodge chance %3 artar) Improved Wing Clip Rank 3 (Wing Cliple %12 sansla karsi tarafi 5sn stun etme sansi verir) Deterrence Rank 1 (10sn boyunca dodge ve parry sansi %25 artar) Survival Total: 11 -Survival Total:11,gerekli level 54 --Marksmanship-- Improved Concussive Shot Rank 5 (Concussive Shot ile %20 sansla 5sn lik stun etme sansi verir) Marksmanship Total: 5,gerekli level 59 ------------------------------------------------------------ bu listeyi kendim yaptim kisaca aciklayim,sahsen hunterla oynamaya karar verdigimden beri bayadir talentlari inceliyorum,blizzard forumlarindaki yuksek level hunterlarin yorumlarini falan okuyorum.level 60 olmus her hunterin soyledigi sey en buyuk silahiniz petiniz.eger pet talenta (beast mastery) e gidilmezse,pet cok zayif kaliyor ve pvp de gormemezlikten geliniyor,karsi taraftaki pet e saldirmak yerine direk sahibine saldiriyor,bu da hunter icin en kotu sey cunku hunterlar melee de baya zayiflar,hic bir class i melee kullanarak oldurme sanslari yok,bu nedenden hunter kesinlikle pvp de range silahlar kullanmali,haliyle range silahlari kullanmak icin adamin sizden uzak olmasi gerek,eger pet talent a gidilmezse adam peti hic sallamadan gelip sahibine daliyor,tabii adamda haliyle hicbir sey yapamiyor,durmadan 'target is too close' uyarisi aliyor.bu talentlara gidilirse pvp de peti gormemezlikten gelemiyorlar,pvp e basladiginizda peti karsi tarafa saldirtip durmadan kaciyorsunuz,karsi taraf durmadan size dogru gelirse hic beklemedigi bir sekilde pet tarafindan parcalaniyor,eger pet e donerse siz range attackla adami parcaliyorsunuz :) yani olayimiz pette.bence pet talentlarina gidilmeli amaciniz iyi bir pvp oyuncusu olmaksa.survival daki talentlara gelince,tamamen 'Deterrence Rank' ve 'Lightning Reflexes' talentlarina almak icin giriyoruz,%3 dodge chance + 10 sn lik %25 dodge ve parry chance inc. pvp de felaket bir fark yaratir.Marksmanship e gelince,'Improved Concussive Shot' talenti gercekten cok kullanisli,hem cok talent tree in diplerine inmek zorundada degilsiniz,5 TP harcanarak aliniyor.pvp nin basinda,dusmandan kacarken bu stun in oturmasi halinde dusmandan yeterince uzaklasabilirsiniz + geri geri giderken dmg abilitylerini yagdirabilirsiniz. dipnot:range butun abilityler kosarken atilabiliyor. -bunlar benim goruslerim,her fikre acigim :D (yazim yanlislarini gormemezlikten gelin lutfen,ingilizcesi iyi olmayan arkadaslar icin biraz ceviri yaptim daha kolay anlasilsin diye bazi yerler komik oldu ama amacina ulasti sanirim :)[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 usta saol walla, deminki ezilişten sonra ilaç gibi geldi. adam fena ezdi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 =) ilerde hunter classiyla ilgili eklemeler yapicam,amacina ulastiysa ne mutlu bana[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 emin ol ki ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu balon ne zaman patlar acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yarına patlar :) Degerını bıl balonunun ıyı koru patlatmasın bırı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pete yuklenmek o kadar akıllıca gibi gelemdi bana sonucta petin vuravagı en yuksek hasar 100 olsun ee karsıdaki warrior paladin falansa yakından dalacaktır sonucta 3000 armoru olacagından ona 20-30 anca vururki bu çok az bence yani ben hiç pete saldıran bir rakip gormedim ne kadar iyi olursa olsun petin[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Beast Mastery Talents (20 points) Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%. Endurance Training - 5/5 points Increases the Health of your pets by 10%. Unleashed Fury - 5/5 points Increases the damage done by your pets by 10%. Bestial Swiftness - 1/1 point Increases the outdoor movement speed of your pets by 30%. Ferocity - 4/5 points Increases the critical strike chance of your pets by 12%. Marksmanship Talents (31 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Improved Hunter's Mark - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Hunter's Mark spell by 15%. Aimed Shot - 1/1 point An aimed shot that increases ranged damage by 70. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. Scatter Shot - 1/1 point A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect. Ranged Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%. Trueshot Aura - 1/1 point Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30.(%30 diilmiydi bu ??)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 marksmandaki ultimate i acip kalaniyla beast dushundum, sizce nasil bu?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oha bu ne true shot auro lan bu hero skill ne alaka ne arıyor orda priestess of the moon bu hunterlar ahahha[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Arkadaşlar burada dikkat edilmesi gereken husus şu: Hunterlar 1v1'de son derece etkisizler. Zaten ne yaparsanız yapın bir warrior'u indirmeniz zor. Hunterlar gruplar içinde range attack başarılarıyla etkili oluyorlar ve bunun için de markmanship'e yüklenmek bana daha mantıklı geliyor.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 forumlarda en cok tartisilan buydu,marksmanship mi yoksa beast mastery mi? level 60 olupta 2sini de denemis kisilerin dedigi true shot cok dusuk,ultimate skill olmasina ragmen sadece 30 attack power sanirim 3 veya 5 dps e denk geliyor.ayrica pvp de tamamen kullanissiz.ama yinede pvp bana gelmez ben partilerin aranan adami olucam diyosaniz gidilebilir,ama tabii soyle bir sey var,eger parti de hunter varsa tank olarak hunterin pet i kullanilir.eger pet talentsiz olursa hic bir seyi tam olarak yapamiyorum (dd veya tank). tabii amaca gore degisir...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 30 ama aimed shot gibi skilllerin rank alması seklinde gelisiyor Trueshot aurason seviyede 60 ranged veriyor aimed shotta 600 ranged dmg veriyor fazladan özellikle aimed shot cok iyi hasar verebiliyor birde critical vurursanız baya olumcul oluyor[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 az once server down olmdan once baktiimda %30 gibi hatirliyorum 30 sa dandik.%30 sa kacmaz ki ondan hemen once 6 yard range artimi var o da guzel bishi tabi her eve lazim[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Delyyyy, 28 Kasım 2004 01:49 tarihinde demiş ki: pete yuklenmek o kadar akıllıca gibi gelemdi bana sonucta petin vuravagı en yuksek hasar 100 olsun ee karsıdaki warrior paladin falansa yakından dalacaktır sonucta 3000 armoru olacagından ona 20-30 anca vururki bu çok az bence yani ben hiç pete saldıran bir rakip gormedim ne kadar iyi olursa olsun petin eheh tabii olaya level 10-20 gozuyle bakmamak lazim,petlerin AC i COK yuksek,partilerde tank olarak pet ler kullanilir hatta,dogrusu bunun nedeni cok iyi aggro tutmasi ama yinede talentsiz olsa bile cok iyi AC si var,ayrica hic kucumsenicek bir dmg i yok + 2 tane attack abilitysi var bunlar pet in leveli arttikca dmg i da artiyor,yani sonuc olarak level 10 paladine %2 dmg veriyorsa level 60 dada %2 dmg veriyor.paladinin veya warior un armoru artarken pet in dmg i ve abilityleri durmuyor. -pvp 1 vs 1 zayif nasil zayif,sehirlerde yapilan pvp lerde zayif cunku range gibi bi olayi yok adam 10 adim oteden basliyor,direk girip parcaliyor,sinir savaslarinda (horde vs alliance) durum farkli,sinirsiz range e sahipsin.ayrica trackler ve shadowmeld ile adam daha seni gormeden rangenin el verdigi en uzak noktadan adama arkadan girisebiliyorsun,adam senin yanina kosarken veya cast ederken pet adami parcaliyor,sende slowlar ve traplerle adami uzak tutuyorsun.her zaman range in oluyor oyle bir durumda.hunter aradaki uzakligi koruyabilirse olduremiycegi bir class yok,cok iyi bir dd.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 % sistemiyle calismadigina eminim :D oyle olsa kesinlikle true shot auraya giderdim...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hunter's mark bile 20 ra bonusu veriyor arkadaşlar. Ki bu skill'i 1. lvl'da elde ediyorsunuz. True shot aura %30 verir.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 60. -20 degil 60 mis,offical fan site dan aldim.yanliz onemli noktayi atliyosun,orda onemli olan surasi 'of party memberS'[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Herkese merhaba, Rogue charımla 4 sefer hunter oynayan arkadaş ile duel yaptım. Planladığımız üzere ilk 2 duel'de önce pet'i indirip sonra hunter'a dalmaya çalıştım, sonuç benim adıma hüsranla sonuçlandı. Diğer iki denemede ise direk hunter'a saldırdım ve pet'i kale almadım. Çok rahat hunter'ı yatırdım. Şimdi merak ettiğim konular şunlar; 1)- Stealth özelliği olan rogue'dan gelecek ilk saldırı sonucunda hunter'ı pet'i nasıl koruyacak? Yada nasıl kaçma yöntemleri bulunabilir(Hız avantajı rogue'a karşı yok çünkü rogue sprint açarak hızını 15 saniye %70 arttırıyor ki bu da hunter'ı yakalayıp daze etmesine yeterli bir süre, aynı konu shamanların ghost wolf durumlarında da söz konusu)? 2)- Mage, priest ve warlocklara karşı ranged saldırıları etkili mi(hem damage hem range konusunda kıyaslarsak)? 3)- Lvl 53 hunter ile ilgili movie izledim(sadece bir tane bulabildim üst lvl'da) adamın çektiği film 10 dakika sürdü. Dikkatle inceledim crossbow kullanmasına rağmen(yavaş ama iyi damage vermesiyle bilinir), verdiği en yüksek damage 350 idi. Oysa ki mage'ler 1000 damage'e kadar çıkabiliyor. Böyle düşününce hunter oynamanın çok eğlenceli olacağını düşünmeme rağmen ezilen tarafı seçip lvl 60'a kadar kasmak bana mantıklı gelmemeye başladı. Yorumlarınız nelerdir? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1)Increases stealth detection and shows hidden units within detection range on the minimap. Only one form of tracking can be active at a time -Hunter's Mark,2 dakika seni gorunur kiliyor bu arada :D -Exposes all hidden and invisible enemies within 30.0 yards of the targeted area for 30 sec +sen sprint kullandiginda sana Wing Clip kullanmak en mantiklicasi 'Inflicts 5 damage and reduces the enemy target's movement speed to 50% of normal for 10 sec.' + bu sirada concussive blow vurabilirse 'Dazes the target, slowing movement speed to 50% of normal for 4 sec.' sprint i etkisiz hale getiricektir. +beast mastery ultimate i olan Spirit Bond 'Every time your pet strikes an enemy, you gain 40 health.' sen bana dmg vururken beni cok hizli bir sekilde heal edicek,tabii senin verdigin dmg i asla karsilayamaz ama beni baya bi hayatta tutar. 2)pet in caster a vurmasi cast surelerini uzatiyor ozellikle hizli petler kullanirsan...zaten casterlarin az HP si ve AC i oldugundan cok kisa bir surede oluyorlar. 3)dedigim gibi pet casterin cast speedini yavaslatirsa casteri rahatlikla oldurur,caster a karsi crossbow cok yanlis bir secim,gun i tercih edersem cok daha hizli dmg veririm dmg az olur ama casting surelerini uzatirim.bu da caster icin olum demek.casterlarin olayi fast-kill eger kisa bir surede oluremezse kendi olur cunku AC leri ve HP leri cok dusuktur.eger ben bu fast-kill surecini uzatirsam casterin hicbir sansi olmaz.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) [Bu mesaj Dreamfury tarafından 28 Kasım 2004 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bahsedilen detection benim bildiğim belli bir bölgeye atılan aydınlatma fişeği. Anı karşılaşmalar ve rakibin nereden geleceğini biliyorsan veya kalabalık bir düşmanın ortasına atarsan etkili olur. Ben rogue olarak grubun genelde biraz dışında takılırım bunu bildiğimden. Rogue'un hızını yavaşlatabilmen içinde belli bir mesafeye ihitiyacın olacak ve tabiki şansa da ayrıca rogue lvl 60 olunca eviscerate ile critical vurmaz ise min. 1150 (cold blood ile 2000'e yakın) damage veriyor hatta rogue kenara bırakalım warrior, mage, priest veya warlock'ta 1000'e yakın damage veriyor. Senin kazanacağın 40 hp bunların yanında önemsiz kalıyor. Neyse amacım hunter'ı kötülemek değil hatta hunter oynamak için bir umut arıyorum ben, diğer 2 sorumu da (konuyla ilgili bilgin varsa) cevaplandırırsan sevinirim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu arada atlamışım hunter's mark rogue'lar için çok sinir bozucu oluyor. Bence hunter'ın rogue'a karşı en önemli silahlarından biri, tabi birde seninde bahsettiğin şu aydınlatma fişekleri de bir başka sorun ama yakından hunter çok zayıf bu da kaçak oynamaya itiyor insanı. Birde mesela mageler instant büyüleri sayesinde hunter'ı veya petini dondurabiliyolar veya koyuna çeviriyorlar. Eğer tümüyle pet tank görevi görecekse 45 saniye koyun olan bir tank ne işe yarar ki. Yada shamanlar'ın hareket yavaşlatma, priest ve warlock'ların fear ve scream büyüleri pet'i ortadan kaldırmaya yönelik önemli avantajlar. Hunter oynayanın işi zor gibi gözüküyor ama sadece birkaç tank'ın arkasından oklarken yada 50-50 civarı grup savaşlarında etkili olabilir o da büyü atanlara karşı range ve damage avantajı varsa ki pek öyle değilmiş gibi geldi bana izlediğim filmden. [Bu mesaj Nicholas-VanHorn tarafından 28 Kasım 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 slm ben hunterımın okçuluk talentine yüklenicem , pet zaten yeterince güçleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 benim şahsi kanaatim ve bir kaç yerden okuduğuma göre pet talentlarina gitmenin pek bir mantıgı yok genelde insanların önerileri survival ve marksmanship e yüklenmek 1v1 anlaminda bakarsanız survivaldan aldığı bir çok yetenek düşman yanınıza vardığında yaşamanızı sağlıyor.Özellikle evasion ve parry veren talentların alımı çok önemli maksat düşman yaklaşmadan önce marksmanship talentlari ile günlendirilmiş skillerinizle maximum dmg i vererek melee mesafesine giren rakibi wing clip le yawaslatmak eger basarili olmaz ile evasion skillini acarak moongose bite counterattack ve raptorla isini bitirmek. Bence bu yönde gelişmiş bir hunter daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar