BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 başlıktada belirttiğim gibi c# öğrenmek istiyorum ama daha önceden ne gördüm ne duydum bi anda gaza geldim ve öğrenmek istiyorum arama yaptım ama isteklerime göre bişey çıkmadı c# dökümanları ve gerekli yazılımları nerden sağlarım? kontak: [email protected] -msn-[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 http://www.softsteel.co.uk/tutorials/cSharp/contents.html[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 belki c# ile ilgili orneklerede lazim olur.. www.hotscripts.com yukaridaki adreste c# icin ornek vs. birsuru sey var. bunun disindada bircok yazilim dili hakkinda birsuru sey bulabilirsin..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sağolun... microsoft sitesinden net frame work re bişey bişey 1.1 kurdum 23 mblık şimdide microsoft net framework software development kit indiriyorum 100 mb bakalım nolcak..[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi tane compiler a ihtiyacın olacak. bulabilirsen VS.NET 2003/2002 (paralı) olmazsa Sharp Developer (free) yüklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 compiler o indirdiğinin içinde varda bence c# geliştireceksen visual ortamda geliştir. Sonracığıma Türkçe kaynak siteler www.yazgelistir.com www.aspnedir.com İngilizce olanlar tabiki microsoft libary www.csharp.net [signature][hline]There's someone who needs you. [Bu mesaj adonis tarafından 28 Kasım 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sharp develop buldum bakalım napabilcem..[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kitap istersende Sefer Alganın her yönüyle c# diye bir kitabı var baya basit bi şekilde anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar