Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 silsemmi onu acaba guzel doktora tezi fikri verdim haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sen yükseği bitirmedin mi lan, devletin kaynaklarıyla yaşamaya mı gittin hollandaya yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 araştırma yapmaya geldim buraya, son 10 yılda devletin yaptığı en verimli yatırım 1840 euro cebime koyup beni buraya yollaması olabilir adsffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Viktor said: yazılırda o kadar yeniki kaynak yok, standing on the shoulders of giants meselesi, once godamanlar yazıcak sonra sen dıdısının dıdısı bir şeyi alıp incelicen onların incelemeleri üzerinden anladım. ohooo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar