BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ben dmsden pek memnun deilim siz ne onerirsiniz? bence dvd romu cok yoruyor arkasi sari olan dvdler daha guzel cok az yoruyor dvd lensi onlari nereden yazilabilirini bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bende Bulkpaq diye bir marka var henüz hiç yazmadım... Bilgisayarı alırken adam yanında 50 tane vermişti... Arkası mor renk ? İyi midir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 markayi hic duymadim ama zaten satilan cogu dvd-r mor renklidir altinlari hic biryerde bulamiyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Herhalde yanında 50 tane verdiğine göre dandik bir şeydir... Marka da bilinmiyor zaten... Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 evet ya bende arkasi altindvd-r istiorum[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 verbatim kesinlikle cok kaliteliymis bunu anladim bundan sonra verbatim -r kullaniorum arkadaslar sizede siddetle oneriorum arkadasin 4 senelik gozu bozuk ps2 bilem okudu çat die :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar