Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Ocean 3 - Till The End Of Time

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Oyunu gecen hafta aldım ve şunu soylıyım uzun suredır atmosferi ile beni içine ceken resmen kayboldugum nadir bir yapım bu FFX ten daha cok sevdım bu oyunu zaten yapımcı gene Square Enix ve muthiş bir iş çıkartmışlar uzay cagı ile klasık ortacag RPG mantıgını o kadar başarılı bir şekılde birleştirmişlerki bide yanına o kadar guzel bir hıkaye yapıştırmışlarkı hastası oluyorsunuz Dovus sıtemı kesınlıkle PS2 de sımdıye kadar cıkmıs en ıyı RPG dovus sıstemı o kadar fazla karakter ve o kadar cok kombınasyon varkı ustune birde battle trophies eklenınce oyun kusursuz olmuş thumbs up dıyor herkese tavsıye edıyorum alın hayatınız degişsin :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

simdi oyunda irklar war fakat secemiorsunuz siz direk humoid irk olarak basliorsunuz konusu ise su[spo1=Oyunun introsu] simdi siz bi gun uyanmis kız arkadasiniz ile bulusucak bisiler yapicakainiz falam dialoglara girmiorum cok uzun cunki sonra gidip batte simu. yapmaya gidiorsunuz fakat arkadasiniz olan Sophia bu simulasyondan size yada kendine zarar gelmesinden endise edior ardindan siz onu ikna ediorsunuz vede baslior simulasyon daha sonra ise deprem gibi bisiler oluor o sirada bilgisayar size baska cok gucu bir ırkın bu fedarasyona saldirdigini soluyor o sirada guvenli olan bir yer onerior vede oraya gidin dior sizde gidiorsunuz tam oraya varinca askerler sizi korumaya bi kaç adim one cıkınca askerlerin silahlarinin yetersiz oldunu anliorsunuz daha sonra bizim ana karakter annesi vede babasini goruour sonra annesi vede babasi biz sizi koruyucaz gidin dior sizde biras mizmizdan sonra gidiorsunuz... intro kısaca bu[/spo][signature][hline]|Gotham Radio Winamp|
[FinalFantasy-TR]
Sosyal ağlarda paylaş

bende konsepti yazıyım bari

sene 2096 da ınsanoglu ılk defa ışık hızından hızlı gıdebılen bır uzay gemısı ıcat etmiş ve fezaya acılmıstır dunya tek bır yonetımd ebırlesmıstır ısmınede terran federatıon denmıstır 2096 yenı milat olarak alınmış ve ınsanoglu uzayda dıger canlılarla tanısmaya samanyolunu keşfetmeye başlamıştır Terran federesyonu Pangalactic federasyon olmuş yani galaksıyı bir yonetım altında bırlestırmeye calısan bır guce donusmustur senede bu arada 780 lere fılan gelmiştir (yeni milata gore) Pangalactic federasyon buyumus ve samanyolunun 3/2 sını arastırmıstır ve Aldian imparatorlugunu kesfedıp kendıne cok buyuk bir rakıp bulmuştur ortaya birde tarafsız olan vendeeni ırkı cıkmıştır aldıan ve pangalactıc federasyon yuzlerce gezegenın birleşmesı olmasına ragmen vendeenıler tek gezegen oalrak bagımsız kalmıslardır cunkı abartı bir teknolojiye sahıptırler ve kımseyle paylaşmazlar bunu neyse gel gelelelım birde fezada undevoloped planetler vardır bu gezegenlerın teknolojısı daha uzaya cıkıp federasyona katılabılıcek duzeyde degıldır kımı ortacagı yasamaktadır kımı ıse taş devrınden yenı cıkmıştır.Federasyon o gezegenlerın tarıh akışını bozucagı gerekcesıyle tum akıllı yasam formlarına o gezegenelrle ırtıbat kurulmasını yasaklamış ve bunu bır pakt halıne getırmıştır undevoloped gezegenler 3 çeşite ayrılmış 1. tip olanlarla haberleşme serbest bırakılmıştır (dunyaya kıyasla uzay cagında olan ancak ısık hızını aşmayı başaramıyan gezegendır cogu) 2. tıp olanlar ıse sadece bellı kişilerle kontak kurulup gızlıden o gezegenın gelısmesıne yardım edılmektedır 3. tip olanlara ıse degıl kontak kurmak hayatı durumlar harıcınde iniş yapmak bile yasaktır
insanoglu uzaylılardan symbology denılen bir nevi buyuyu ogrenmiştir ve bu buyunun ınsanın gen harıtasıyla yuksek mıktarda baglantılı oldugunu cozmustur fakat insanlarda DNA modıfıkasyonu cok sert kuralalrla yasaklanmıştır e buyude bulununca ortaya Symbologıc Genetık denen bır bılım cıkmıştır
işte hıkayemızın kahramanı Fayt Liengod un babası Symbologıc genetıkte gelmıs gecmıs bir numaralı otorıtedır ay ustunde calısmaktadır fayt ıse dunyada bır unıversitede bebklıgınden beri arkadaş oldugu Sophia ile symbologıc genetık okumaktadır somester tatılı ıcın aılesını ıkna edıp tatıl gezegenı olan Hyda ya getirmiştir (gezegende tek tıp ıklım var oda tropık ve yasıyan hıcbır tehlıkelı canlı yok ve federasyon sınırlarının ortasında cok sakın ve tehlıkelerden ve surmekte olan savaştan son derece uzak tatıl gezegenıdır hyda)
------------------------------------------------------------
seneryo ve bacground korkunc derın yanı anlatılmaz yaşanır adamalr gıtmedıgımız gezegenlerın bıle tarıhını cıkarmış bize bu arada benım gıbı hıkayeyı cozerek ve yuzde yuz ozumsiyerek oynamayı sevıyorsanız Pangalactıc federasyonun acıyım Pan kelımesı bıldıgınız uzere bırlestırmek demek yanı galaksıyı bırlestıren bır organızasyon ama senatoda en soz sahıbı dunyadan gelen ınsanalr oldugu ıcıgın bıraz somurgecı bır federasyon gucsuz gezegenlerı yada buyuk yeraltı kaynagına sahıp olan gezegenlerı once askerı alanda ozgurluk getırdık bahanesıyle yenıp onalrı federasyona dahıl edıyor ama senatoda gezegenelrın soz hakkı sahıp oldukları teknolojı ve askerı gucle dogru orantılı yanı zayıf gezegenler resmen somuruluyor buna akrsı cıkan bır suru orgut var tabı galaksıde kı oyunu nakısı suresınce gorucez bagımsızlık savaşcılarını ama federasyonun ana konseptı bu olay yanı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

bendede 2. DVD bozuk cıktı bugun kadıkoy tıslımdan aldım yenısını
oyun PS2 ıcın acıklanan ılk RPG oyunu ama oyun ustunde cok fazla calısıldıgı ıcın gecıktı habıre sonra square sıkıştırınca alel acele cıkardılar oyun bug doluydu bunu goren fırma NTSC ve PAL pıyasaya cıkmadan bır yıl daha calısıp Directors Cut versıyonunu cıkardı ve bugların yuzde 90 ını yoketmekle kalmayıp 2 yenı karakter fılan ekledı oyuna[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

WooAAAW diyorum su anda oyunu bitirdim ve nasıl diyim sonu ve hıkayesı benı Final Fantasy X den daha cok tatmın ettı gercekten dumur oldugum veya gozumde yaşla ızledıgım bır suru FMV vardı oyunda ve dun gece bıttı dını konularla bıle cok guzel ıronı yapmıs şiddetle tavsıye edıyorum anlınası arşivde bulundurulası zorunlu bir oyun

DİKKAT OYUNU OYNUCAKSANIZ SPOILERI SAKIN ACMAYIN CUNKI BIR ANLAMI KALMAZ GERCEKTEN

[spo1=KROKUNC SPOILER]
Bizim gelecegımızı konu alıyorya oyun oyunun yarısında melekler ve şeytanalra benzıyen yaratıkalr ortaya cıkıp onalrı yaratıcının gonderdıgını ınsanlıgın aşırı ılerledıgını ve burnunu sokmaması gereken seylere bulastıklarını soyluyorlar bızde genetık bır sılahız fılan soınra bu yaratıklar saman yolunu yoketmeye baslıyor dunyanın yok oluşunu fılan goruyoruz sonra bu adamların yaratıcısının 4D uzayda yaşadıgını ve bızım genlerımızın oraya bır kapıdan gırdını ogrenıyoruz 4D uzayda bızım yaratıcılarımızla savasıp onalrı oldurursek bu seytanalrın yok olucagını ogrenıyoruz 4D ye gırıyoruz ama o ne orası coook ıelrı bır teknolojının şehri ve sonra ogrenıyoruzkı bizim galaksımız bir MMORPG !!!!! ordakı ınsanalr ıcın yapılmıs ama zamanla paralel bir evrene donusmus ve bızım duygularımız fılan onlarınkı kadar gelişmiş ama hala sadece data muamelesı fılan goruyoruz hatta yaratıcı o yuzden yok etmek ıstıyo ınsanlıgı dıyokı bu herıfler buraya gelmenın yolunu buldu fırsat gecerse gırıp bızım sehırlerımızı ele gecırırler hede hodo[/spo][signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...