Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sol serit hastaligi

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Bilmem farkindamisiniz bu son zamanlarda olan bir hastalik son bir kac senedir. Herkes illede sol seritte gidiyor ynaindaki araba 60 la giderken bu 61 le bunu geciyor kabul ama inatla sol seritte kaliyor.

Ben her gecicegim arabaya isik signal dudukmu yapmak zorundayim yoksa sag seritten gecip tehlikeye mi girmeliyim.

Hele sehirler arasi yollarda kamyonlarda sol serite geciyorlarki artik kafayi yersiniz.

Birde hic bir sekilde sehirler arasi otobuslerin minubuslerin bu seride girememeleri lazim otobusun ne isi var sol seritte ya ??
Sosyal ağlarda paylaş

allahh durun size izmir istanbul karayolunda gorduum deliligi anlatacam yoksa catlarim

yol yokus yukari ve 3 seritli yol yani

donus gidis gidis
donus gidis gidis
donus gidis gidis
donus gidis gidis

biciminde

tam biz gidiyoruz boyle 500 mt var yol bosch vede saat 23:00

kamyonun biri kamyonu sollamaya calisiyordu
sonra oteki bi kamyon geldi ikisini sollamaya kalkti
olayi gorcektiniz kamyonlar dumduz duvar oldu

arkamizdan en az 150 ile bi tane vosvogen bora geliyordu
adami gorcektiniz bi asildi frene ama gorcektiniz ne bicim korna caliyordu adam[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

bende gayri ihtiyari bogmak istiyorum seni:)

birde bayan suruculer hepsi sol serit hastasi inat ve azimle

said:
Delanoresse, 18 Kasım 2004 18:48 tarihinde demiş ki:
gayri ihtiyari olarak direk sol seride daliyorum ben, surucu kursunda oyle alistirdi hoca. nitekim bozuk yollarda ve bagdat caddesinde falan ortadan gitmek en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şehir içi şehir dışı genellikle sol şeridin solundan sellektör,sellektör +korna giderim.çekilmezse sağından geçerim. gören hastaneye komalık hasta yetiştiriyor sanır.
bir türlü yavas araba kullanamıyorum. 1 km yavas gideyim hemen basasım geliyor.kendimede kızıyorum ama düzelemedim kaç senedir.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sol şeridi kullanırım genelde.Her zaman da arkamı kollarım bi araba daha hızlı gelirse(pek seyrek olur) yol veririm.Sol şeritte kullanmak bence en rahat yalnız biraz daha suratli gitmen gerekir.Orta şeritten ya da sağ şeritten falan gidersen Türkiyede trafik pek duzgun yürümediği için her zaman sıkıştırılıyorsun.Manyaklar gibi sağa sola bakmak zorunda kalıyorsun ve bu da araba kullanma zevkini mahvediyor.En iyiysi yapış soşa kökle gazı takıl
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer deliler gibi makas atmadan, bir şeridi istikrarlı şekilde takip etmek istediğinizde dramatik bir şekilde sağ şerit boş olabiliyor. Yıllardan beri var bu olay. Yolcu koltuğundan bile bakarken aşırı derecede rahatsızlık verici.[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede sol şerit kavramı sadece buyuk otobanlarda yol 3 şerit falan olunca geçerli oluyor.2 şeritli yollarda yavaş ve hızlı iden şerit diye bir olay geçerli.Sen ne kadar da düzgün takip etmeye çalışsan olmaz.Ya yavaş gideceksin ya da hızlı.Yavaş şeritler de minibüsler veya tarafından tıkandığı için mecburen hızlı şeridi kullanmak durumunda kalıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 18 Kasım 2004 19:36 tarihinde demiş ki:
tabi sol seritte 60la gitmiyorum naaptin, akabinde o kamyonun kamyonu ve onlari da baska bi kamyonun sollamasi olayi yazliga giderken cok sik gorulen bi olay.

iyide yol izmir istanbul yolu karsidan biri gelse ne olur allah kerim ama arkadan gelen boranin halini gorcektiniz[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 19 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
sool şerit bence 140 tan aşşa kullanılmamalı

kurallara ve bana görede sol şerit sadece sollamak için ve 120 yide gerekmedikçe (kısa süreli sollama gibi) geçmeden kullanılmalı

şunları unutmayın araba basıp gidebilir ama özellikle 100 den sonra duramazsınız bi lastik patlasa tamam kendinizi öldürün ama yanda olaya karıştırıcağınız adamın ne günzehı war
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 19 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki:
evet sol serit millisi oldum

fenerbahce stadindan e-5'e cikmis 120-140 arasi hizla ilerlerken aynaya bi baktim o da ne?

FERRARI F 360 Modena

tabi hemen saygi ile yan seritteki yerimi alip izlemeye basladim scudera shield'ina kurban oldugumun aletini..

dela ayni gun ayni yerdeydik galiba bende ordan cikmistim bostanci-ankara'ya girmek uzere giderken kirmizi modena geldi arkadan cekildik saygidan tabi :)

[Bu mesaj -Apex- tarafından 21 Kasım 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...