Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uzun süreden sonra gelen üç sözcük , gecemi bu kadar değiştirir miydi bilmiyorum hiç. bazı ciddi kararlardan sonra hayatımın üzerindeki toz perdesini kaldırmış , altındaki çocukça gülümsemeyi dışarı vurmaya yetmişti. öyle ki , yaşadığım onca alakasız şeyden sonra "işte ihtiyacım olan buydu." dedirtti bana ; hep ne istediğini bilmeyen bana. yalan dolan sözlerle olan saçma şeylerin aksine , sadece varlığın hissedilmesiyle varolan bir duygu bu. anlatması biraz güç , ama bir şekilde güvende hissettiren , gerisi önemli olmayan bir şey bu. arada mesafe olmasına rağmen , kalbe dokunmak ; hiç karşılaştığım bir şey olmamıştı aslında , itiraf ediyorum. aslında her şey çok fazla gerçek , fakat korkmuyorum. zaten elimde ne kaldı ki? hadi kapa gözlerini , geleceğim ben ; sözüm söz. bir gün mutlu olacağız , biliyorum. artık sen de biliyorsun .) ( yeni yazdım , yeni sevgiliye .) )[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Öne çıkan mesajlar