sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 cok hos yani ben magnumun praline olanini yemistim boyle lan kirmizi biberli cikolatami olur diyorsunuzda hani oluyor yerken herhangi bir sey yok ama yedikten sonra agzinizda ve bogazinizda hafif bir acilik var olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Noyzura said: Masticore said: Mekan:ist. taksimde J'adore diye bir çikulatacı ve pastane var. Orada bulabilirsin. Bulamasan bile müthiş acı biberli çikulatasından yiyip aşermeni dindirebilirsin. http://www.mekanist.net/istanbul/cafe/jadore Allah razı olsun...Bir ben bilmiyormuşum meğer burayı. Acı biberli çikolata alamadım ama acı biberli sıcak çikolatasını içtim, acılarımı dindirdi biraz. Bir daha ki sefere çikolatasını da alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Afiyet olsun =) ve evet ne yazık ki sadece bilmeyen sen kalmıştın. Eskiden böyle orayı bilmeyen kızları ilk randevuda oraya götürünce kıyak oluyordu. ne yazık ki bilmeyen kız kalmadı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar