Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk mı? para mı? sorusuna para diyenler...!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şunu söylüyorum.
Paran varsa- para derken PARA, para değil.- ağına düşüremiyceğin kız yoktur. Bu devirde yakışıklıya falan da bakmıyor kızlar.. Paran varsa araban iyi giyimin uşakların falanın filanın herşeyin vardır.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
Aşkı satın alamazsın ama aşk da o kadar kuvvetli bir duygu değildir. Her kızı karalamıyım ama Normal Şartlar Altında :) sevgilisi olan bir sürü kızı baştan çıkartabilirsin.
Ama gerçek aşka tesir etmez orası öyle .[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Mesaj tarihi:
Bende aynı şeyleri diyorum =) Ama konu bu deyil konu aşk ve para.Kızı kaldırman kaldıramaman deyil.

İlk önce aşk nedir bunu bilmek lazım bunlar için tabi..[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
dediğim gibi gerçek aşk varsa tesir etmez hiç birşey.
Aşkın tanımı konusunda çok topic açıldı buralarda.
Aşk tabağındaki patatesleri sevgiline verebilmektir. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
Ya böyle zamanlarda :nah: diye smiley olsa diye çok geçiyor içimden :). Sevgi'ye her insanın hatta her canlının ihtiyacı vardır desem yanlış olmaz. Hem sen git tarih sınavına çalış, okuyup zengin adam oluver:P[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh

[Bu mesaj fordcus tarafından 28 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yahu ne aşkı saçmalamayın.. Tabiki para.. Zaten aşk dediğin bi süre gider sonra biter.. Ne demiş gavurlar "nothing lasts forever" Amaaaaaa para öyle değildir.. Sen iyi değerlendirdikçe artar ve artar, hayatını yaşarsın, istediğin kızı,evi,arabayı,eşyayı alırsın.. Zevkten zevke, eğlenceden eğlenceye koşarsın lan.. Öyle bişey yani bu para...... harbi...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Şimdi o kadar sınavdı öss di işte en iyisi olsun diye sürekli çalışıp duruyoruz niçin? Bence aşık olmak için degil :D

hepsi para için , paran olmazsa aşk meşk yalan aşık olmak için bile para lazım be! :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
elbetteki para.
dünyadaki en büyük güç paradı hiçkimsede bana aşık oldunmuki sen demesin aşk diye bişey yoktur çünkü onlar yalan şeyler.[signature][hline]fantastik kuntastik
Mesaj tarihi:
sabah ayılınca normal kafayla msg yazarım topiğe...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 27 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
ne bu hırs :)
[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
  • Yeni Oluştur...