PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bugün 1-2 haftadır üye olmaya deniyordum... sonra eskiden yaptığım ama sonra hiç bakmadığım kayıt geldi aklıma bir şans diyerekd enedim ve oldu!1 1 aydır silinmemiş öle duruyo neyse soru şu hangi durumlarda kayıt siliniyor buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 birde seed le leech ne oluyo hangisi dl veriyo?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 seed veriyor leech emiyor[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 walla ben ne zmndır üye olmaya kasıorum bi kısmet olmadı yaa..[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar