Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eno yu goreve cagiryorum

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

ya sole bir baktim yeni acilan `thread`lara oyunu nasil aliriz yok eu dan nasil olur kac kishi aldi kac kishi alicak benimki senden kisa gibi oyunun alimi ve nasil aiktive adicegi konuduna bilimum thread, sunlari bir toplasak ta nasil talent skill yapilir ne bilim en iyi xp nerde kasilir onlari tartishsak. bu arada 16.5 im seni cok fena tepelicem[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan için cok kişinin bilgisi yok talentler hakkında yanı herkes kendı talent agacını belırlyor ama ne kadar dogru ne kadar efektif olur kımse bılmıyor bunları artık us oyuncularından ogrenıcez denıceklerdır onlar talent olaylarını en iyi mob bölgelerı exp bölgeleri ise farklı bir konus zaten questler senı iyi yerlere yönlendırıyor sonucta oyunda herseyı bırakıp mob kesmek değil amaç unutmayın en iyi exp questtir :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 28 Kasım 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen oyununu oynuyorsun ya gerisi laga luga di mi ? biz de oyunla ilgili konusuyoruz goruldugu uzre. cok daganıklık veriyorsak ayırın eu us diye olsun bitsin, hatta biz daha cok kisiyiz sanırım. ama insanların bolunmesini istemeyecektir sanırım cogunluk
said:
DeLiDuMRuL, 28 Kasım 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
ya sole bir baktim yeni acilan `thread`lara oyunu nasil aliriz yok eu dan nasil olur kac kishi aldi kac kishi alicak benimki senden kisa gibi oyunun alimi ve nasil aiktive adicegi konuduna bilimum thread, sunlari bir toplasak ta nasil talent skill yapilir ne bilim en iyi xp nerde kasilir onlari tartishsak. bu arada 16.5 im seni cok fena tepelicem
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi adamin basinda cidden cok is var.. hem siteyi yeniliyo, hem guild sitesiyle uurasacak, hem kendi karakterini gelistirmeye uurasiyo, hem adam alimlari var guildin.. haliyle forumun duzeni sikisti. bence bunu biz yapsak daha iyi olur. yani kendimiz acmazsak bu gibi konulari cok daha rahat ederiz...

skill konusundaysa, abi 5 gun oldu ve herkes deli gibi oyunu oynayip ilk hevesini almaya kasiyo biliyosun... ben bile oyun icin kasmam o kadar (yalan), 2 veya 3 gunde bir uyuyo oldum... o da max 4 5 saat :) Biraz sure gecsin bi 10 gun falan, duzene varir hersey. zaten o saatten sonra cok kisinin napicam sorusu kalmaz. daha cok burda quest'lerden bahsederiz, skill'lerden, tecrubelerden...

mesela ilk tecrubem, rogue'saniz warlock - mage - priest'ten korkmayin. teketek oldugu zaman warlock'un tek sansi fear, undead'seniz bunu yapamiyo. kick + gouge'u dooru zamanda kullanirsaniz cok kolay iniyolar asagi. undead'seniz hele irk ozelligi sayesinde +4 ustunuzu bile alabiliyosunuz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
standard, 28 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
aslında çok da belli değil, bana yarın usa'den geliyor oyun ve tam olarak ne yapacağımı kestirebilmiş değilim. bunun için bir de topic açtım bu forumda. türkiye'de bu oyunu oynamak için danışabileceğim yer burası :)
standart kardesım onunde 2 secenek var oyun gelıyorsa us versıyonu bırıncısı us de gecen kartın olucak account aktive etmen ıcın 2. yol ise gidiceksın us dakı gamecard satan bir siteden gamecard alıcan oynıcan baska yol bilen varmı arkadaslar?[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Son açılan 5 konunun cevapları diğer başlıklar içinde mevcut. Ama birşeyi kabul etmek lazımki bir konu açıyoruz sanki yeni konu açılması yasakmış gibi oyunun üzerine herşeyi orada konuşuyoruz. Takip etmek problem oluyor biryerden sonra.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bişi sölicem ama kızmayın :) Eno ya böle müsama gösteriyosunuz bazı konularda, yok kendi guild sitesi ile uğraşıyo, oyun oynuyo paticik sitesini yetiştiremiyo falan die AMA Eternal bunu çıkıp söylediginde ben guild sitesi ile ugrasıyorum falan die herkes ayaklanmıştı. Ben kimsenin savunuculugunu falan yapmıyorum kimseyi tanıdıgımda yok ama zamanında bi takım haksızlıklar olmuştu sanırım bi takım insanlara . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı
http://www.gametogame.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 28 Kasım 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
Son açılan 5 konunun cevapları diğer başlıklar içinde mevcut. Ama birşeyi kabul etmek lazımki bir konu açıyoruz sanki yeni konu açılması yasakmış gibi oyunun üzerine herşeyi orada konuşuyoruz. Takip etmek problem oluyor biryerden sonra.

Cok dogru tespit, acilan konuya o konuyla alakasiz okadar cok sey giriyorki bi sure sonra hangi konuyu okudugunuzu unutyorsunuz. Bi de daha da kotusu sadece kulaktan dolma seyler yaziyor bazilari ozaman ortam cok daha fazla karisiyor.
Bu sitede az kisi ile sohbetim var ama benim diycegim sudur(konu ile alakali birsey soylemek icin yaziyorum) bilgi istiyorsaniz en dogru bilgiyi siz bulursunuz.Kisaca bir isi yapicaksan kendin yapacaksin. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hafta da soft moderasyon var.. Sonrasında eğlenicez bayaa :) Vizeler var söylemesi ayıp...

Vizelerin yanında, biliyosunuz guildin kurulumu var. Oyunda resmen sürekli onlarla uğraşıyorum. Guilddeki adamların bik biki :) Yeni adam alınması vs...

Profocio daki işlerim var. Efendime söyliim. Paticik in wow sitesi bitti, onu yayına almaya uğraşıyorum.. :)

Ama vizeler bitince, hepsine yetişirim. Artarım bile :p
Öte yandan, döverim :p[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.

[Bu mesaj Eno tarafından 28 Kasım 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...