di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Selam, Su DLNA ile ugrasiyorum dunden beri de, bir suru sey denedim vindozun default Media Player olayi da dahil, hic biri tatmin edici gelmedi. Soyle sectigim dizinleri duzgun sekilde gosterecek, stream ederken altyazisini ekleyecek bi nane yok mudur acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konusu yok muydu bunun ya, ben de sormustum. Ise ps3 mediaplayerla basladim, sonra 1-2 sey daha denedim ama en son plex te karar kildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ama altyazilari utf 8 e donusturmen lazim, bunu da toplu olarak yapan program var ufak bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 PS3 ile media streaming icin biseyler vardi da digeri varsa da gormedim abi. UTF8 olayi hic dert degil, 2-3 konsol komutuna bakar. Plex'i de konuyu acarken kuruyodum, kurcaliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Abi ufak bi sorum var, Stream ettigim seyin sesi neden cikmaz acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Codec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Plexte basima gelmedi ama gelebilir de, dil secimi oluyo bazen ses icin de, ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Plex in samsung icin app i var, baya iyi calisiyo. Sende ne var tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Philips PFL7007T aldim. Codec olayi muhtemelen, dun sirf o yuzden update ettim TV'nin yazilimi ama bisey degismedi. Nasil cozerim hic bi fikrim yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Samsung alcaktin abi filiz ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Samsung marka alacagim tek sey monitor olur abi su dakkadan sonra. Ne telefon ne televizyon, monitor harici ekrani olan hic bisey almam samsung'dan. Alet baya guzel, ekran sahane ama yazilimsal olarak biraz gelismesi gerekiyor. Onda da surekli update cikariyorlar, haliyle umutluyum. Plex'ten PS3'e, ordan TV'ye aktardim cozuldu ses sorunum ama nasil cozuldu emin degilim zira PS3 tekrar encode etmiyor, geldigi gibi gidiyor olmasi lazim sesin. Var bi ibnelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Samsung alcaktin abi. Hata ettin, kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif Koymayim koymayim dedim ama kasindin durdun, dayanamadim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Philips i iade etme kararina sevindim ama ne diyim. Philips dedigin 107e crt dir abi, 1024 768 e 75hz verir, ekranin hafif bombesiyle internet kafelerin sigara dumaninda sararan plastik kaplamasi onu bir fenomen haline getirmistir. Ne kadar sararmis monitor o kadar pro gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 En son muhabbette yanina pilipis ses sistemi aliyoduk abi, iade nerden cikti? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Aaa ruyamda gormus olmaliyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar