Sorj Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bana sorarsanız güzel oldu elimde az malzeme vardı ondan Fazla bişey yapamadım ama orjinal bişey yaptığımdan eminim Şarkı sözü 4 albümü ve bir kaç resimle gerçekten baya hoş bi Wallpaper oldu Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...[Bu mesaj Erutan tarafından 28 Kasım 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Erutan tarafından 28 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 link'e dikkat, bende açılmıyor ? www.photobucket.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 düzelttim Domaindlx saolsun... [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Kasım 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayatımda hiç bir müzik grubunu benimsemeyemediğimden ne kadar objektif olabilirim bilmiyorum ama diyecek bir sözüm varsa: sağ tarafta ki yazılar, sanki farklı bir katmanda duruyor gibi, birisi sonradan yapıştırmış gibi, onları bir şekilde alt katmanla birmiş gibi yapabilsen. etiket gibi duruyor. belki arka fonunda bir doku olsa o doku ile arada bir o üste çıksa diğeri görünse falan. bazı resimler tekrarlanmasa yani büyüğü varken küçüğünü yapayım ya da küçüğü varken...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 renkler ve sharpness'lar uymamış bence.. bi yer blur, bi yer sharp.. ortadaki yazılardaki renkler de hiç olmamış. emeğe saygı tabi, ama benim pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cok denedim Acdsee le falan yaptım ama düzeltemedim blur felan ama yine ilk icin iyi gibi görünüyor bu arada bi arka plan yapın gerçekten hoş duruyor [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Kasım 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 wallpaper birazda göz dinlendirmeli bunun üstüne iconlar yıgılsa secemessin hiçbişeyi :) poster bu poster[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar