Odune Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 geçenlerde bilgisayar kitlendi bende reset atmak zorunda kaldım. ondan beridir tray icondaki programlar gözükmüyor ama çalışıyorlar. nedir sorun?[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Tray icon derken nereyi kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sistem tray, sistem tepsisi denilen sağ alttaki hedeler mi ? onları otomatik gizleyi aktive etttin mi ? onların özelleştir bölümünde hiç gösterme die bir seçenek var ona tıklamış olmayasın . "gözükmüyor ama çalışıyor" yapan bir seçenek var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: armra, 28 Kasım 2004 10:43 tarihinde demiş ki: sistem tray, sistem tepsisi denilen sağ alttaki hedeler mi ? onları otomatik gizleyi aktive etttin mi ? onların özelleştir bölümünde hiç gösterme die bir seçenek var ona tıklamış olmayasın . "gözükmüyor ama çalışıyor" yapan bir seçenek var. aynen dediğin gibi sağ alttaki hedeler. dediğin gibi kontrol ettim bütün ayarlar tam ama hala programların tray iconları gözükmüyor mesela netlimiter program çalışıyor ama tray icon'ı gözükmüyor sağ alt tarafta. bilemedim neden olduğunu daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar