Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 MTGPlay oynamak isteyen olursa icq veya msn den bana ulaşabilir.. icq: 60267972[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o ne ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Desteni kurup Magic oynayabildiğin bir program. Ben çektim ama oynamak kısmet olmadı hiç..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 link verirsen download edip oynarım seninle[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 www.mtgplay.com ancak dün kapanmış. İstersen arama motorlarından arat. Yada kazaa dan falan ve shareazaa ile indirdim. Programı indirdikten sonra isteğin doğrultusunda cardları da indirmen gerekiyor..[signature][hline]May the Force be with You!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eyw bi ara indiririm vaktim olunca saol ;)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar