obacan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dünyanın en baba gitaristleri arasında kabul edilen Vai nin bildiğiniz güzel sarkılarını yazarsanız sevindirik olurum :D[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 en baba gitaristiyse bütün şarkıları iyidir sen hepsini download et bence :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 "Passion and Warfare" albümüyle başla[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
obacan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Adamaın ne çok seveni varmıs :D , ben bide g3 istiyorum ama kazaada g3le ilgili pek bişi yok :)[signature][hline]Kalhiae 25 Ekim 2004 23:41 de demişki: kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D ------------Blind Guardian--------------
EarS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 suprnovada bulabilirsin[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Steve Vai iyi güzel de biraz şov adamı ya... Satriani'yi de Malmsteen'i de Marty Friedman'ı da tercih edebilirim... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 güzel olmayan şarkısı varmı ki ?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
KhaldoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Vai :D:D hastasıyımdır kendilerinin 7 Senedir Gitar çalıyorum ve bu adamın tremolo kol çalışmaları hala oha dedirten cinsten 1/4 ve ya 1/6 şeklinde açıklamaları war herifin sonuç itibariyle Evt şov adamı ama etrafnda onun gibi şov yapan başka adm yok ayrıca adamın çalış stili bazen çok vahşi ki kimse Zakk Wailde kadar hırçın çalamıyo bazen se çok temiz ve sakin mesela Tender Surrenderda ki clean bölümler oldukça etkileyici ve yine aynı parçadaki drive partisyonlarıda oldukça wahşie :D vai adamım benim bide para biriktirip bi Jem serisi almak lazımda 1200$ en ucuzu :([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ
KhaldoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bide Kaybettiğim Gitar eğitim videolarımı internette nerden indire bilirim suprnova da falan yok baktım acep o konu hakkında bilgsi olan warmı?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ
KhaldoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ewalla moruk[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 for the love of god derim yeter[signature][hline]Bornozlu Canavar
Angelfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hohow demın beyler yaşıyorlarmış tender surrender ı önerdiğim gibi demın beye +1 lerimi sunarım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 vai show adamıdır doğru, ama yeryuzune onun gibi, gitarı bir organı gibi kullanan biri daha gelmemiştir henuz. satriani nin bile zamanında workshop tadında birkaç ders aldığını gururla soylediğini de ekleyelim. passion and warfare bana gore en baba albumudur ama firegarden da atlanmaması gereken bi album. ama vai nin en beğendiğim performansı, karate kid deki ralph efendinin basrolunu oynadığı "crossroads" adlı filmin sonundaki duello sahnesidir.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Öne çıkan mesajlar