elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 flash kullanmadan cektigimiz bir resmi nasil duzgn cikarabiliriz. en ufak sallanmada rezim bozuluyor.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o makinanın enstantane ayarıyla ilgili. saniyenin kaçta kaçında cekmesini ayarlıyorsun ona göre ani haraketleride yakalıyor titresede sorun olmuyor.prof makinalarda var benim bildigim. digital ve amatörlerde varmı bilmiyorum.[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 28 Kasım 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Daha hassas film alarak, yada dijitalse ona gore ayarlayarak (ISO 800, 1600) yapilabilir. Ayrica otomatikse aperture'u zaten en genis haline getiriyordur ama degilse senin oyle yapman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 iso 400 yeterli midir?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Eh, ne kadar yuksek ISO numarasi o kadar iyi sonucta karanlikta cekmek icin. 400'den fazlasini pek kolay bulamayabilirsin zaten Turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tripod alabilirsin. Eğer manual ayarlara sahip bir makinan varsa diyafram değerini kısarak içeriye daha fazla ışık girmesini sağlayabilirsin. Hemde elinle tutmadığın için titremez. iso (asa değeri) nin el titremesine iyi geleceğini pek sanmıyorum sanırım bi yanlış anlaşılma var. Ayrıca 200 veya 300 asa üzeri filmleri pek önermem hiç kullanışlı değillerdir. Çok fazla grenlenme olur bu da fotoğraf üzerinde pek iyi durmaz. Ha artistik bi nedenin varsa onu bilemem tabii.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben yanlış anlamışım sanırım soruyu[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 digital makinelerden bahsediyorum arkadaslar.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dijital makinalarda da aynı olay geçerli. iso değeri yani. kendi makinanın özelliklerine bak ona göre yaz ona göre cevap al. modeli bile yazman çok şey değiştirir. cevap verecek olan bakar en azından. mesajlarına tepki göstermemek imkansızlaşıyor bazen elvyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar