Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Arkadaslar heavy shot hangi silahlarda kullaniliyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yaylarda olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yada gunlarla ki büyük ihtimalle öle[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yok yaylarla alakasi yok. ben hunter'im ve normal shot kullaniyorum ancak level 10 olduktan sonra heavy shot aldim ama normal gun'da kullanamiyorum. sanirim baska bir atesli silah ile kullaniliyor ancak ben bulamadim.. bilen birileri yoq mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hayır Gun la kullanılıyor.Bilmem nasıl koydun da denedin ama yapmadıysan ammoyu direk karakterin ammo slotuna yerleştir,ammo bag ine koyman yetmiyor onu kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 O zaman gun'lardaydı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 heh.. :-D o ayrintiyi gozden kacirmisim :-P teskurler hepinize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar