Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben sen değilim


ozkolous

Öne çıkan mesajlar

Onu yüreğimin taa deinlerine gömdüm...Önce sevgimi sonra seviyesizliğimi suçladım.Dertlerimle başbaşa kalıp gizli gizli nefret ettim.Nedendir bilinmez,korku dolu gözlerimden akan yaşlarla ıslandı fısıldadığım ismi.Ogün bugün,adı da sevgisizliği gibi sıradan bir isim oldu yüreğimde.Haykırarak onu unutmaya çalıştım.Başardığımı sandığım bütün zamanlarda bile aklıma gelmesine aldırmadım.Korkularımla tek başıma kaldığım anlarda bile özlemeye devam ettim.Onun adına birtek "beni üzdüğü" için üzgünüm.tekrarı mümkün olan hatalardan ve tekrar aynı şeyleri yaşarım diye nefes alamamaktan öylesine bıktım ki...
KORKU
Oysa gözlerimin gözleriyle buluştuğu anlarda sıcaklığını hissetmek istedim bir zamanlar.Yaşanan onca şeyin yorguynluğunu yaşarken bir darbe daha vurdu bana.duyduklarıma inanmamak için kendimle ne kadar mücadele ettim anlatamam!
İHANET
Duymak istediğim sıradan bir sesleniş ya da güzelliğini kalbimde saklayabileceğim tek şey tebessümüydü.Belki de bunu bana çok gördü.Yaşayabileceğim bütün aşklara sırtımı döndüm.Onada sırtımı dönmek istedim ama her dönüşte yine sarıldığım O olduğu için yapamadım!
YASAK
Atamadığım hatta bırakamadığım ve belki de vazgeçilmez olandı benim için.İçimdeki çocuğuh barışık yaşayabildiği tek insan!Üzüntülerimi sevinçlerimi bunca zaman buinsanla paylaştım.Ne düşünür diye hiç düşünmedim.Kısada olsa yaşadıklarımız vardı.
Ben hiç olmadığım kadar mutlu ve umutluydum.Dünya tersine dönse hani gökyüzüne bütün yıldızlar küsse vazgeçmem derdim.Dedim de ne oldu sanki!
HAYAL
Küçücük bir çocuktan farksız saflığımın kurbanı oldum.çünkü inandım ; benim onu sevdiğm kadar onunda beni sevebileceğine inandım.Ancak hiçbir zaman anlayamadım.Benim onu sevdiğim kadar o beni sevmedi!!! Ne yazık!!
SIR
Aşkımı yıllarca bir sır gibi yalnızlığımla paylaşmışım meğer.Anladım ki ağladığımda sesimi duyacak,ses verecek;uzandığımda dokunbileceğimbiri olsun istiyordum hayatımda.İşte herşey benim için ozaman başladı ,"HADİ" dedim yüreğime gidiyoruz!
NEREYE?
En son onu nezaman düşündüm yada hatırladım anımsamıyorum ama inandığım tek gerçek var artık onu düşünmediğim.Ondan çok şey öğrendim.Tek başına yaşadığı herşey meğer benimle bir bütünmüş! Sevindim.
GERÇEK
Bu bir kutlama.Yaşayacaklarıma kadeh kaldırmak istiyorum.Yalnızlığı,çaresizliği,umut etmeyi,hata yapmayı öğrendim.Açı çektiğim,sevilmediğim doğru ama ben sevmeyi öğrendim!
GÜVEN
Geleceğe pırıl pırıl parlayan gözlerle bakmak hoşunma gidiyor.Şimdi tanışsak sevginin ne kadar büyük olduğunu gösterirdim ona.
TUZAK
Gerçekleştirmek istediğim yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki içimde.Bu safer başka türlü haylırmak geliyor içimden "Senden nefret ediyorum"diye haykırmak istiyorum!Yalnız kendini sevenlerle yaşamak istiyorum!!!
YALAN[signature][hline] =0= KANBER'e sormuşlar : Aşk nedir? "Gerektiğinde porno arşivini silebilmektir!!" =0=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...